Jak nainstalovat League of Legends?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Jak nainstalovat League of Legends?

Jak nainstalovat League of Legends?

Giry

Giry

26. 1. 2023 11:00

Článek pro nováčky nebo rodiče budoucích hráčů.

Reklama

Chcete se sami pustit do hraní League of Legends nebo byste rádi pomohli své ratolesti s prvními kroky k hraní? V následujících řádcích si představíme, jak hru dostat na váš počítač a spustit.

A ano, pokud vám jde skutečně o League of Legends nebo zkrácně LoL opravdu se musí jednat o počítač. Ale nezoufejte, od stejných tvůrců vyšla velice podobná hra i na telefony a tablety. Jmenuje se Wild Rift a najdete ji v obchodech od Googlu i Apple.

Před instalací ještě musíme upozornit, že všechny produkty od vývojářského studia Riot Games jsou zdarma, proto pokud narazíte na žádost o platbu, určitě nic neplaťte. Hra žije z příjmů za kosmetické prvky přímo ve hře, ale před instalací po vás nic chtít nebude. Nyní už ale k samotné instalaci

V prvním kroku byste měli zamířit na oficiální web League of Legends (klikněte sem). Ten je kompletně v češtině, takže se nemusíte bát neznalosti cizích jazyků. Na tomto webu vás čekají dva úkoly – vytvořit si svůj nový účet a stáhnout instalační soubor.

Registraci nového účtu začnete tak, že v prvém horním rohu kliknete na nápis “hrát nyní”. Dostanete se na stránku, kde budete zadávat své údaje. (V pravém horním rohu navíc můžete navíc změnit region a jazyk (pokud žijete v zahraničí, doporučujeme vybrat nejbližší region, ve hře se to pak projeví nižší odezvou, tedy rychlejší reakcí hry na váš pokyn).

Nejprve vyplníte email, na který chcete nový účet registrovat, a poté datum narození. V následujícím kroku pak vyplníte údaje, pomocí kterých se budete do hry přihlašovat (toto ještě není jméno, které si vyberete.

V následujícím kroku stačí kliknout na stažení instalačního souboru. Ten může být překvapivě malý, nainstaluje totiž pouze tzv. “klient”, ten se poté stará o to, aby hra byla neustále aktuální. Jakmile budete mít klient nainstalovaný, stačí ho spustit a počkat, až se hra aktualizuje.

Při prvním spuštění hry budete muset vyplnit jméno, které se bude zobrazovat všem ostatním hráčům (doporučujeme tedy nepoužívat reálné jméno hráče, ale nějakou vymyšlenou přezdívku). Pak už můžete hru poprvé zapnout a vesele se pustit do hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama