Jak je Riot spokojený s výkonem Setta po vydání?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Jak je Riot spokojený s výkonem Setta po vydání?

Jak je Riot spokojený s výkonem Setta po vydání?

Giry

Giry

27. 1. 2020 16:00 1

Riot Scruffy se podělil o své dojmy z posledního přírůstku mezi LoL šampiony.

Reklama

Před několika dny se Riot Scruffy rozepsal na oficiálním fóru o několika tématech včetně toho, jak je Riot zatím spokojený se situací kolem Setta. Po dvou týdnech od jeho vstupu na live servery napsal zhodnotil Scruffy situaci takto:

Komplexita – jednoduchost ovládání šampiona

  • Sett je ukázkový případ šampiona, který i v roce 2020 dokáže být zábavný a hrát za něj může být uspokojující, i přes nepříliš velkou mechanickou náročnost. Riot se chce do budoucna soustředit na tvorbu šampionů právě touto cestou – mechaniky schopností by měli vynikat svou kvalitou, ne kvantitou.

Unikátní, ale nijak nerušící hru

  • Sett přináší do hry několik nových myšlenek, třeba když si z nepřátelského tanka udělá zbraň. Hráči mají na výběr další typ šampiona, ale zároveň si jako topař juggernaut vede skvěle.

Balanční koutek

  • Settův winrate se od vydání postupně zvyšoval a zatím to vypadá, že se nejvíce hodí na top nebo do jungle. Možná bude v budoucnu nutné ho nepatrně oslabit, ale v současné době nevypadá příliš OP.

Jasné slabiny

  • Jako úspěch Riot považuje fakt, že Sett sice může být silný, ale na první pohled je jasné, jaké jsou jeho slabiny. Jeho protihráči se pak necítí bezmocní.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama