Inspired zachránil Rogue, Fnatic vydřeli vítězství
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Inspired zachránil Rogue, Fnatic vydřeli vítězství

Inspired zachránil Rogue, Fnatic vydřeli vítězství

Tomáš

Tomáš

17. 8. 2021 12:00

Inspired zařídil Rogue postup na Worlds, Fnatic přetlačili Vitality.

Reklama

Je za námi první kolo vyřazovací fáze evropské LEC, které nabídlo mnoho zajímavých zápasů. Misfits se vrátili do playoff ve skvělé formě a překvapili samotné Rogue, kteří málem celou sérii ztratili. O kom se však nejvíc pochybovalo byli MAD Lions. Ti přesto navázali na své playoffs výkony z jara a poslali G2 do lowerbracketu poměrem 3:1. Daleko od vyřazení neměli Fnatic, kteří nakonec museli sérii zachraňovat až v páté mapě.

Výsledky všech zápasů najdete na našem esportovém přehledu.


Viego zařídil Rogue postup na Worlds

V sérii mezi Rogue a Misfits se čekala jednoznačná dominance od Rogue. Larssenův tům celý split předváděl dominantní výkony a soupeři těžko nacházeli recepty na výhru. V tomto souboji o Worlds se však Misfits podařilo recept najít a chvíli to vypadalo, že to budou oni, kdo si zajistí letenky na světový šampionát. Skvělou sérii odehráli Hirit a Razork a patřili tak mezi hlavní důvody výher Misfits v této sérii. Hlavními hrdiny v jungli byli Xin Zhao a Viego, kteří jsou momentálně S tier a byli picknuti každou hru. Viego se stal v rozhodující hře pro Misfits osudný, protože Inspired si v předposledním fightu připsal pentakill a s jeho perfektními výkony zařídil Rogue postup na světový šampionát.

Selfmade vyřazen bývalým týmem

Jediné playoff utkání se muselo z důvodu nákazycovidem v týmu Fnatic odehrát opět online. Série nahoru a dolů s hodně killy, to je přesně to, co se od tohoto zápasu očekávalo. Důležitou roli v týmu Vitality plnil Selfmade, který byl na své Dianě nezastavitelný a vyhrál pro svůj tým obě hry v sérii. Fnatic si uvědomili, že Diana jim dělala největší problém, a tak přišel důležitý ban na tohoto championa v páté hře. Bwipo měl v poslední hře obrovský impact na hru a nedovolil Vitality sérii vyhrát. Fnatic se touto výhrou posouvá dál v pavouku a narazí na Misfits, kteří budou daleko větším oříškem než Vitality.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama