Inside Games s novou soupiskou
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport Článek Inside Games s novou soupiskou

Inside Games s novou soupiskou

Giry

Giry

28. 8. 2016 14:00

Včera nám organizace Inside Games představila svou novou Hearthstone soupisku.

Reklama

Inside Games je organizace, která se může pyšnit svou stálou Hearthstone sekcí, jenž málokdy mění své osazenstvo. Blíží se však konec prázdnin, což znamená, že celá sekce začne zase pořádně trénovat, aby dominovala na turnajích. To samozřejmě přineslo hned několik velkých změn.

 

 

První velkou změnou je nový kapitán celého týmu! Původní kapitán Filip "ixxii" Ovečka již nemá tolik času na hraní, takže nemohl dál zastávat tuto funkci. Přesouvá se tedy na pozici asistenta manažera, ve které bude pomáhat současnému manažerovi, aby hráči měli ještě lepší zázemí. Na pozici kapitána se vrací Lukáš "Dodgy" Dočkal, který již jednou kapitánem byl. Další změnou je odchod hráče Miroslava "Mirasek" Sloupa, který v týmu působil skoro dva roky a během této doby stihl nasbírat hned několik velkých ocenění. Odchází z důvodu nedostatku času na kompetitivní hraní. Tím pádem se uvolnila hned dvě místa, která manažer Filip "Aspi" Matoušek zaplnil dvojicí silných hráčů! Prvním hráčem je Martin "Vanik" Vaniš, který ještě nedávno působil v týmu Revital Gaming a zde posbíral několik ocenění. Druhým hráčem je Matyáš "Matty" Kalužný, který se nejvíce ukázal v týmu Dark Tigers. Poté nějakou dobu působil v týmu Necroraisers, ale následně zde ukončil působení. Nyní si začne oblékat modrobílé barvy. Jeho velkým nedávným úspěchem bylo nejlepší cz/sk umístění v Summer Preliminaries, kde byl opravdu jen kousek od postupu do top 8.

 

 

 

 

Soupiska týmu Inside Games

 

 

 

Inside Games s novou soupiskou
 Lukáš 'Dodgy' Dočkal - Kapitán

 

Inside Games s novou soupiskou
 Václav 'Findan' Prosser
Inside Games s novou soupiskou
 Jaromír 'Jarla' Vyskočil
Inside Games s novou soupiskou
 Jakub 'Pardub' Pardubský
Inside Games s novou soupiskou
 Valentin 'Valdaboy' Ivanov
Inside Games s novou soupiskou
 Martin 'Vanik' Vaniš
Inside Games s novou soupiskou
 Matyáš 'Matty' Kalužný

 

Inside Games s novou soupiskou
 Filip 'Aspi' Matoušek - manažer

 

Inside Games s novou soupiskou
 Filip 'ixxii' Ovečka - asistent manažera

Filip "Aspi" Matoušek: „Každý rok se snažím po prázdninách nějakým způsobem upravit soupisku celého týmu, abychom byli schopni od září začít pořádný tryhard. Během prázdnin nechávám celému týmu volnější režim, aby si také odpočinuli. To však znamená, že se v září musí znovu utáhnout popruhy a skočit do toho. Proto jsem letos přišel s tolika změnami. Pro mě největší změnou je to, že ixxii přechází na post asistenta manažera. Bude mi nyní pomáhat s různými organizačními věcmi, což se bude hodit, protože mě letos čekají státnice. Mirasek sice opustil náš tým, ale to neznamená, že by přestal jezdit na různé akce. Byl velkou součástí týmu, takže ho vždy vřele přivítáme v části herny, kde budou sedět naši hráči. Co se týče nové posily. U Vanika jsem měl otazník již nějakou dobu. Je to hodně aktivní hráč, který poslední dobou ukazuje své kvality. Naposledy obsadil čtvrté místo v Trnavě. Nerad beru hráče z jiných týmů, ale tady se ani nedalo mluvit o tom, že by Vanik patřil pod Revital, protože jsem neviděl téměř žádné promo, které by to nějak dokazovalo. V Revitalu se totiž mluví jen o Gar0vi, ze kterého se pomalu také klube dobrý hráč. Proto jsem Vanika oslovil a jsem rád, že kývl a přešel pod naše barvy. Co se týče přebrání hráče, tak svědomí mám čisté, protože si sáhněme na srdce a řekněme, kdo věděl, že je Vanik vůbec v Revitalu. Ohledně Mattyho jsem si nejdříve zjišťoval, jak je na tom s týmem, protože v poslední době se rozjela škatulata batulata a s bývalou DTG sekcí se tu házelo jak s horkým bramborem. Findan mi však řekl, že je bez týmu, protože všichni z Necroraisers odešli, proto jsem ho bez váhání kontaktoval a po delší diskuzi se přidal k našemu týmu. Když se podívám na momentální soupisku, tak jsem naprosto spokojený a věřím, že teď bude jeden úspěch za druhým. Zároveň chci prozradit, že jsem se také dost zajímal o Powera, který taktéž působí jako kvalitní hráč, ale bohužel nemám místo v týmu. Uvidíme, uvidíme.“ Co si myslíte o těchto změnách? Je to hodně velká posila pro Inside Games, nebo se změny moc neprojeví? Zdroj: insidegames.cz


DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
NOVÉ SKINY NA PBE REWORK ŠAMPIONA - YORICK RADEON RX 460 OD AMD
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama