Huni se nebrání ukončení kariéry, budoucnost stále zvažuje
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Huni se nebrání ukončení kariéry, budoucnost stále zvažuje

Huni se nebrání ukončení kariéry, budoucnost stále zvažuje

Nicolas

Nicolas

3. 8. 2022 18:00

Veterán League of Legends esportu se rozmluvil o budoucnosti své kariéry.

Reklama

Veterán League of Legends, jeden z prvních Jihokorejských importů vůbec, a bývalý člen SK Telecom T1, Huni, se začátkem týdne rozmluvil o budoucnosti své kariéry na poli profesionálního koučování. Jeho konečná slova ale přinesla více otázek než odpovědí.

Pojďme si nejprve ujasnit, proč se vlastně Huni stáhl z hlavní sestavy jako hráč a přešel na pozici trenéra. Poslední zápas za tým TSM si Huni odehrál 3. července. Jeho forma a výkony však byly kritizovány už řadu měsíců předtím. Analyst desk ho nazval slabou stránkou TSM a internetem se šířily fámy o tom, že Huni odmítá plně spolupracovat s týmem a nedává do svého hraní maximum svých sil. Následně byl 12. července kvůli zranění zápěstí vyřazen z hlavní sestavy a na jeho místo byl dosazen toplaner S0ul, později Solo.

Tým se Huniho očividně nehodlal zbavit úplně a byl tak přesunut na trenérskou pozici místo kouče Kayyse. Na pozici však Huni nemá ani zdaleka větší slovo a hlavního trénera týmu stále zastává populární Chawy. Této mírně depresivní atmosféře určitě nepřidává ani fakt, že Huniho smlouva má podle dostupných informací nejasné datum ukončení, tedy přesněji “den po skončení Worlds 2022”. 

Huni se nebrání ukončení kariéry, budoucnost stále zvažuje

Toplaner, který si v roce 2017 zahrál po boku Fakera ve finále světového šampionátu, se proto rozhodl sdělit svým fanouškům své dosavadní pocity ze situace – udělal tak v rozhovoru pro redakci Nerd Street.

Umím si představit jak ukončení kariéry, tak pauzu a počkání, jak se věci vyvinou. Měl jsem opravdu dobrou kariéru, ve které jsem toho spoustu dosáhl. Řekl bych ale, že je větší šance, že už se nevrátím. Pokud se ale nějaká šance naskytne, určitě to zkusím znovu a nepřestanu se snažit.

Huniho pravděpodobně nečeká během Worlds 2022 zrovna velká kupa práce – tým TSM, který v minulosti patřil ke špičce americké LCS ligy, se totiž nachází na sedmém místě tabulky s negativním winratem a nic nenasvědčuje tomu, že by se měl do konce splitu vyšvihnout na první místa a kvalifikovat se tak na letošní světový šampionát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama