Humanoid si možná zahraje za Fnatic, spekulace to naznačují
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Humanoid si možná zahraje za Fnatic, spekulace to naznačují

Humanoid si možná zahraje za Fnatic, spekulace to naznačují

Tomáš

Tomáš

11. 11. 2021 13:00

Českého midaře v nadcházející sezóně nejspíše uvidíme v barvách Fnatic

Reklama

Na dveře klepe off-season a společně s ní musí řešit profesionální hráči i své budoucí angažmá. Předpokládá se, že tento rok by měl nabídnout velké změny v sestavách jak evropských, tak i amerických týmů. V minulém článku jsme potvrdili, že český marksman Patrik bude nadále hájit barvy londýnského týmu Excel. Jak to ale vypadá s českou hvězdou Humanoidem, který letos zažil neuvěřitelný rok ve své kariéře.

  Humanoida nejspíše uvidíme ve Fnatic

Hvězdný český midař výbornými herními výkony značně přispěl týmu MAD Lions k zisku dvou titulů jarní a letní sezóny. Momentálně má stále platnou smlouvu s týmem do konce příštího roku, o jeho odkoupení však projevili zájem Fnatic, kteří hledají na střední linku na následující sezónu dominantního hráče s hodně zkušenostmi, což Humanoid splňuje. Dosud se spekulovalo, že by toto místo mohl zaujmout německý midař PowerOfEvil z TSM, anebo právě Humanoid. Velký otazník visí nad Nisqym, který také má smlouvu s týmem na příští dva roky.

Humanoid si možná zahraje za Fnatic, spekulace to naznačují

Opačným směrem – tedy na střední linku do MAD Lions – by mohl zamířit německý hráč Steven “Reeker” Chen, který tento rok hájil barvy německého týmu BIG. V jeho letošní sezóně se mu povedlo s celkem vyhrát celou německou Prime League a dokonce si odnesl ocenění MVP pro letní split. Reeker se svým týmem dokonce hrál velice vyrovnanou sérii proti týmu Karmine Corp v semifinále EU Masters, kde však nakonec podlehl 3:2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama