Humanoid proti Fakerovi! Skupiny jsou u konce, následuje čtvrtfinále
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Humanoid proti Fakerovi! Skupiny jsou u konce, následuje čtvrtfinále

Humanoid proti Fakerovi! Skupiny jsou u konce, následuje čtvrtfinále

Giry

Giry

20. 10. 2019 18:00

Budoucího šampiona dělí už jen devět výher od vysněného titulu.

Reklama

Skončila další fáze turnaje a my se můžeme těšit na zápasy vyřazovací části. Pojďme se podívat na nejlepších osm celků, které se probojovali ze základních skupin a jak vypadá pavouk play-offs.

Skupina A

Prvními postupujícími do vyřazovací části se stali korejští vícemistři Griffin a vítězové MSI – G2 Esports. O tom, kdo postoupí z prvního místa musel rozhodovat tiebreak, ve kterém jasně dominovali Griffin a nedali Ocelotově organizaci sebemenší šanci. Cloud9 bohužel nenavážou na výsledek z uplynulých Worlds, kdy se probojovali do semifinále. Ve skupině pouze dvakrát porazili Hong Kong Attitude a tím jejich radost z vítězství skončila. Narozdíl od týmu z LMS se mohli alespoň několikrát radovat, neboť HKA ani jednou nezvítězili.

Skupina B

Čínský mistr potvrdil ve skupině B roli favorita, nicméně dvakrát našel přemožitele. O první místo se FunPlus Phoenix museli v tiebreaku porvat se Splyce. Pro českého zástupce cesta na Worlds ještě někončí! Po velmi vydařeném druhém týdnu Splyce postupují z druhého místa. Taiwanský celek J Team skončil s bilancí 3-3 na místě třetím a za nimi skončili už jen GAM Esports.

Skupina C

Nejděsivější skupinu smrti, kterou jsme na šampionátu viděli, ovládla Fakerova parta. Druhé postupové místo si vybojovali hráči Fnatic. Evropští reprezentanti ve druhém týdnu ani jednou nezaváhali. Nejdůležitější bitvu zvládli na výbornou, když v poslední hře sobotního dne s Royal Never Give Up diktovali tempo hry a to i přes dosavadní nepříliš přívětivou bilanci (1-9) s čínskými giganty. Uzi se loučí tedy se světovým šampionátem. Poslední místo obsadili Clutch Gaming, kterým se nepodařilo ukořisit ani jedno vítězství.

Skupina D

Skupinu D ovládl korejský tým DAMWON Gaming, který pustil pouze jedinou hru proti americkým šampionům Team Liquid. Právě parta kolem Doublelifta hrála závěrečný zápas proti loňským mistrům světa Invictus Gaming o poslední postupovou pozici. Ten nakonec ovládl čínský tým a poslal TL domů. Na posledním místě skončili ahq Esports bez jediné výhry.

Okamžitě po konci soubojů ve skupinách byly postupující celky rozlosovány do play-off. Turnajový pavou vypadá takto:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama