Humanoid narazí na Fnatic, TSM se utká v semifinále s C9
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Humanoid narazí na Fnatic, TSM se utká v semifinále s C9

Humanoid narazí na Fnatic, TSM se utká v semifinále s C9

Filip Vít

Filip Vít

1. 4. 2019 13:00 2

Ve vyřazovací části LEC i LCS máme za sebou už několik duelů. Kdo postoupil dále?

Reklama

Základní část jarního splitu máme za sebou a pátečním večerem byla v berlínském studiu zahájena vyřazovací část LEC. O den později začalo playoff i na západnějším kontinentě, kde se prvního předkola zhostili hráči FlyQuest a Golden Guardians. Výsledky a rozpis nadcházejícíh zápasů nelaznete v eSportovém přehledu.

LEC

Fnatic deklasovali Vitality, Humanoid slaví postup do dalšího kola playoff

V pátek bylo zahájeno playoff evropské soutěže, kdy se proti sobě postavili účastníci uplynulých Worlds. Fnatic v druhé polovině jarní sezóny byli nekompromisní, když se z nepříznivé bilance 3-7 vyšvihli na třetí příčku se skórem 11-7. Na svojí vítěznou šňůru navázali i v prvním kole playoff proti Vitality, když jim nedarovali ani jednu hru. Ve všech třech utkání diktovali tempo hráči Fnatic. V poslední hře jsme dokonce mohli vidět pětizářez mladého Slovince Nemesise za Kayle.

Druhý den měřili síly SK Gaming a Splyce. Ve vyrovnané sérii, která skončila 3:1, se nakonec mohli radovat hráči Splyce včetně českých fanoušků, neboť nedílnou součástí celku Splyce je i český midař Humanoid. Splyce se nyní musí připravit na další kolo vyřazovací části, kde je čeká Rekklesova parta.


LCS

Liquid se opět vyhnuli TSM, FlyQuest slaví úspěch

V prvním předkole playoff jsme mohli vidět FlyQuest a Golden Guardians. Jednalo se o nejvyrovnanější sérii v uplynulém týdnu, když jsme se dočkali pěti zápasů. Sérii nakonec ovládli FlyQuest a v semifinále je čeká tým Liquid, který si je zvolil.

V druhém předkole se z postupu radoval tým poskládaný kolem Bjergsena. Echo Fox byli ale čestným soupeřem, když ovládli dokonce první hru. Zbylé tři hry ovšem režírovali hráči TSM a stejně tak jako minulý letní split LCS 2018, tak i tentokrát narazí na C9. 

V základní části hráči TSM dvakrát porazili tým Liquid, takže ze strany prvního celku základní části bylo racionální rozhodnutí zvolit si FlyQuest jako soupeře do semifinále. Cloud9 navíc mají letos velmi dobrou bilanci proti TSM, tudíž v tomto duelu budou mírně favorizovanější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama