Huhi se vrací do LCS, Cloud9 se potkají s TSM
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Huhi se vrací do LCS, Cloud9 se potkají s TSM

Huhi se vrací do LCS, Cloud9 se potkají s TSM

Honza Fremut

Honza Fremut

7. 3. 2020 19:00

Cloud9 pokračují ve spanilé jízdě, dokáže je někdo zastavit?

Reklama

Je před námi sedmý týden LCS a kromě zajímavých duelů se můžeme těšit také na nové hráče, jelikož rovnou tři týmy se rozhodly povolat některé hráče ze svých akademií a dodat tak svým soupiskám novou krev.

Kompletní přehled nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu.


Dignitas, Golden Guardians a CLG mění soupisky

Trojice týmů nacházejích se ve spodní části tabulky se rozhodla pro rázný krok a v sedmém týdnu se dočkáme na jejich straně nových jmen. Dignitas se utkají s 100Thieves a Golden Guardians a jejich lesapánem v těchto zápasech nebude Grig, nýbrž Akaadian. Bývalý jungler TSM, Echo Fox a Optic Gaming od začátku letošního roku hrál pouze Academy League, ve které měl ovšem skvělé statistiky a Dignitas doufají, že si stejnou formu přenese do LCS a pomůže jim k lepším výsledkům. 

V barvách Golden Guardians se v LCS znovu dočkáme bývalého skvělého midlanera a nyní supporta Huhiho. Huhi si LCS naposled zahrál v letním splitu 2019, v letošním roce ho ovšem čekal stejný osud jako Akaadiana. Za změnou Huhiho za Keitha podle oficiálního prohlášení stojí problémy v komunikaci v průběhu her, což by měla být parketa právě pro hráče s mnoha zkušenostmi. 

Coutner Logic Gaming se od začátku sezóny velmi trápí a ze dvanácti zápasů vyhráli pouze dva. Trenérský štáb známého týmu již zkoušel změnu na pozici midlanera, kdy se do CLG po pěti letech vrátil Pobelter, nyní se změny dočkáme také na botlane. Známý ADC hráč Stixxay bude tento týden hrát pouze za akademii a na jeho místě se ukáže mladíček Wind.

TSM se pokusí zmařit Cloud9 cestu za perfektním splitem

Cloud9 v čele se Zvenem letos září, což dokazují skvělé statistiky jednotlivých hráčů a také skóre 12-0. Již dnes večer ve 23:00 se jim ovšem do cesty postaví TSM, kterým nyní patří dělené třetí místo se skóre 6-6. TSM se potácí s nestálou formou, zatím v každém týdnu buď vyhráli obě hry, nebo naopak. Zajímavý souboj nás bude čekat na botlane, kde se proti sobě postaví dva evropští střelci – Zven a Kobbe. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama