Herní novinky #E3 Speciál
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Herní novinky #E3 Speciál

Herní novinky #E3 Speciál

Giry

Giry

14. 6. 2017 21:34

Svátek všech hráčů opět přinesl odhalení hromady lákavých her a trailerů na ty již představené.

Reklama

Star Wars: Battlefront II v gameplay traileru

EA nám konečně ukázalo, jak se bude hrát blockbusterová Star Wars hra letošního podzimu. Prostor dostal hlavně střet armády klonů a droidů. Určitě také potěší fakt, že dodatečný obsah bude zdarma.

Herní novinky #E3 Speciál

Chystá se kooperativní novinka o útěku z vězení

EA také oznámilo nezávislou hru A Way Out. Bude o dvou vězních, kteří se společně vydají na cestu za svobodou. Háček je v tom, že hra je pouze kooperativní, takže sami si nezahrajete.

Parádní záběry z nového Metra

Metro: 2035 se nakonec jmenuje Metro: Exodus a vývojáři při příležitosti odhalení hry ukázali rovnou 5 minut gameplay záběrů. Vypadá to pěkně a pravděpodobně dost herního času strávíme na povrchu.

Nové Life is Strange bude prequel

Hra se jmenuje Before the Storm a hrát budeme jako Chloe Price v novém 3dílném dobrodružství. Detailů zatím studio moc neprozradilo.

Herní novinky #E3 Speciál

Assassin’s Creed: Origins se ukázal v plné kráse

Ubisoft ve velkém odhalil letošní pokračování Assassin’s Creed série. Skutečně se vydáme do dávného Egypta, do časů, kdy bylo samotné bratrstvo asasínů založeno. Kromě toho hra nabídne více RPG prvků a odhalení doprovodila trojice trailerů.

Anthem bude další velkolepá hra BioWare

Tak už víme, co je onen tajemný projekt, na kterém tvůrci Dragon Age či Mass Effect už dobu pracují. Půjde o kooperativní sci-fi akci s jetpacky a planetou plnou příšer. První gameplay je celkem dlouhý o hře jsme se ale moc nedozvěděli.

Herní novinky #E3 Speciál

Wolfenstein znovu potěší milovníky staré školy

Střílečka Wolfenstein: The New Order zaznamenala v herní komunitě úspěch, a tak studio MachineGames připravuje pokračování. Hlavní hrdina se tentokrát vydá do USA, kde bude organizovat odboj proti okupantům.

Forza Motorsport 7 oficiálně

Microsoft odtáhl oponu nad novým pokračováním závodů Forza. Sedmý díl nabídne tradiční pokrok po grafické stránce (na Xbox One X bude ve 4K) a také rovnou přes 700 aut a 30 světových lokací pro závodění.

Far Cry 5 v prvním gameplay

Pokračování Far Cry série už bylo představeno dříve, nyní se ale můžeme podívat na premiérový gameplay.

Herní novinky #E3 Speciál

Multiplayer Call of Duty: WWII

Activision představil, jak bude vypadat hra více hráčů v letošním Call of Duty. Vypadá to, že se vrací slibovaný old-school a styl podobný Call of Duty 2.

Monster Hunter vyjde pro velké platformy

Fanoušci handheldového Monster Hunter se dočkali skvělého oznámení. Nový díl s podtitulem World se totiž chystá na PC, Xbox One a PlayStation 4. Hra tak bude moci nabídnout propracovanou grafiku, obří herní svět a mnoho dalšího.

Beyond Good and Evil 2

Co dodat? Konečně! Podívejte se na lákavý trailer.

Herní novinky #E3 Speciál

Trailer připomíná Uncharted: The Lost Legacy

Pokračování jedné z hlavních PlayStation sérií vypadá zkrátka parádně.

The Crew 2 budou ultimátní závody

Ubisoft odhalil druhé The Crew a oproti jedničce se můžete těšit na pořádnou porci svobody. Kromě aut budeme závodit na motorkách, s letadly nebo pomocí motorových člunů. Mrknout můžete také na první gameplay záběry.

Herní novinky #E3 Speciál

Destiny 2 má datum vydání PC verze

Activision potvrdil, kdy vyjde počítačová verze Destiny 2. Oproti konzolovým se nakonec tolik neopozdí.

Ubisoft chystá pirátské Skull & Bones

Zavítáme do zlaté éry pirátů a s ostatními hráči se na velkém moři utkáme o kořist a vliv. Společně s trailerem dorazily také první gameplay záběry. Hra vyjde koncem příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama