Herní novinky #9
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Herní novinky #9

Herní novinky #9

Giry

Giry

20. 3. 2017 18:32

Virtuální středověk. Syberia 3 česky, PS4 exkluzivity na PC či moderní Sonic.

Reklama

Quake Champions zdarma i za peníze

Už víme, jaký prodejní model použije nový Quake. V základu půjde o tradiční Free-2-Play hru, ale budete omezeni výběrem šampionů. Klidně ale budete moci zaplatit za kompletní balíček a odemknout si všechny bojovníky.

Herní novinky #9

Rocket League už se nebude hrát jenom jako fotbal

Populární mix závodů a fotbalu dostane již brzy nový herní mód Dropshot. Bude zdarma pro všechny hráče a místo střílení gólů musíte ničit „podlahu“ na straně nepřátelského týmu a do vzniklých děr potom střílet míč.

Až 64 rytířů se utká v nově oznámeném Mordhau

Středověké hry nabývají na popularitě. Skrze Kickstarter se chystá novinka Mordhau, která přinese hlavně masivní bitvy až pro 64 hráčů. To je 8x víc než kolik se jich může utkat ve For Honor. Slovo dostanou obléhací stroje a těšit se můžete na bohatý výběr zbraní.

Herní novinky #9

Syberia 3 česky na všech platformách

Asi za měsíc vychází dlouho očekávané třetí pokračování adventury s hrdinkou Kate Walker. Hru si budete moci užít s českými titulky na PC a konzolích Xbox One a PlayStation 4. Počítačová verze navíc jako příjemný bonus obsáhne první dva díly série.

Battlefield 1 rozšířila francouzská armáda

Podívejte se, co všechno balíček They Shall Not Pass přináší.

Shadow of War vypadá čím dál tím lépe

Posledně nám tvůrci ukázali parádní gameplay záběry a nyní si můžete přečíst o zajímavých novinkách z rozhovoru. Třeba herní pevnosti budou částečně dynamické, při opětovném hraní vás tak bude čekat něco nového. Vaše spolubojovníky zase půjde zachraňovat z nepřátelského vězení a budete mít bodyguarda.

Tvůrci League of Legends a World of Warcraft chystají MMO novinku

Čerstvě oznámené Rend bude masivní on-line survival akce od lidí, kteří dříve makali na LoL a WoW. Vyberete si jednu ze tří herních frakcí a následně se pokusíte v nehostinném světě hry přežít a prosperovat. Kromě dalších hráčů budou problémy dělat také nebezpeční démoni.

Herní novinky #9

Zahrajte si povedenou mobilní logickou hru

Jste často na cestách, kde je jediným herním strojem mobil nebo tablet? Stáhněte si logickou novinku Euclidean Lands, která ve 40 úrovních pořádně potrápí vaši mozkovnu. Navíc je originální a skvěle se na ni kouká.

PlayStation 4 exkluzivity letos na PC

Závidíte kamarádům s PS4 skvělé exkluzivní hry, ale konzole se vám kupovat nechce? Letos si je možná zahrajete. Sony svoji streamovací službu PlayStation Now rozšíří o PS4 hry. Zatím lze streamovat necelých 500 her pro PS3.

Herní novinky #9

Moderní Sonic se ukazuje ve videu

SEGA vydala první gameplay záběry ze Sonic Forces – moderní 3D Sonic hry pro letošní rok. Vyjde v průběhu zimy na PC a všechny aktuální konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama