Herní novinky #8
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Herní novinky #8

Herní novinky #8

Giry

Giry

13. 3. 2017 19:15

Vyšlo nové Ghost Recon. GRID bude pro mobily a důležitý update pro PlayStation 4.

Reklama

Nový Quake k vyzkoušení

Už delší dobu se maká na Quake Champions a vy si budete moci hru zkusit v rámci chystané uzavřené bety. Stačí zadat email a doufat. Oproti předchozím Quake hrám bude mít každý bojovník svoji speciální schopnost, nečekejte ale „QuakeWatch“.

GRID přijede na mobily

Oblíbené závody GRID Autosport jsou další hrou, která bude expandovat na nové platformy. V průběhu jara se mají dočkat majitelé iOS zařízení a časem snad dojde i na ty se systémem Android.

Herní novinky #8

Ubisoft vydal Ghost Recon: Wildlands.

Přinášíme souhrn podstatných informací.

Budete si moci koupit nové mapy do remasteru Call of Duty 4

Call of Duty: Modern Warfare – Remastered dostane první placené DLC. Jde o původní balíček Variety Pack, který nabízí čtyři nové mapy, mezi nimi třeba Killhouse nebo Creek. Nejdříve se dočkají majitelé PlayStation 4.

Herní novinky #8

Tohle video musí vidět každý fanoušek Pána prstenů

Znáte Shadow of Mordor? Pro tuto populární hru ze Středozemě se chystá ambiciózní pokračování. Tvůrci zveřejnili první gameplay video a je to jedním slovem masakr. Takto nadšené reakce na video jsme u hráčů dlouho neviděli.

PlayStation 4 dostalo důležitou aktualizaci

Update 4.5 pro PS4 by vás měl zajímat i v případě, že konzoli teprve budete kupovat. Naučila se totiž používat externí disky. Navíc si můžete nastavit vlastní tapety a Pro verze díky Boost módu lépe zvládne nepodporované hry.

Herní novinky #8

Battalion 1944 má vydavatele

Střílečku z druhé světové války, která chce potěšit fanoušky Call of Duty 2 a prvních Medal of Honor her vydá Square Enix. Zatím ale nevíme kdy. Podívat se můžete na nové screenshoty, brzy bude trailer.

Herní novinky #8

Nové screenshoty z Mount & Blade 2: Bannerlord

Vydání dalšího Mount & Blade je pravděpodobně ještě daleko, ale tvůrci alespoň ukázali nové screenshoty. Ukazují zatím neviděné pouštní prostředí, tržiště a tak podobně.

Mass Effect: Andromeda ve startovním traileru

Do vydání čtvrtého dílu série Mass Effect sice zbývá ještě dost času (hra vychází 23. března), ale už nyní se můžete podívat na startovní trailer a pořádně se nechat navnadit na další sci-fi epos. Tentokrát v cizí galaxii s novými hrozbami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama