Herní novinky #23
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Herní novinky #23

Herní novinky #23

Giry

Giry

3. 7. 2017 16:03

Anthem s fantasy prvky. GTA V se pořád prodává. Vrátil se Crash Bandicoot a Micro Machines.

Reklama

Call of Duty: Modern Warfare – Remastered konečně samostatně

Přepracovaný legendární díl Call of Duty už si můžete koupit, aniž byste zároveň kupovali Infinite Warfare. Zatím teda pouze pro PlayStation 4. Ostatní se dočkají se zpožděním.

Herní novinky #23

GTA V se pořád prodává

Dokonce tak moc, že se dostalo na první příčku britského žebříčku prodejů. Tam se většinou střídají novinky a ne hry vydané poprvé v roce 2013. Celkem už vydavatel vyexpedoval 80 milionů kopií.

Anthem s fantasy prvky

BioWare přiblížilo základy světa své nové hry Anthem. Místo o sci-fi půjde o „science fantasy“. Takže některé herní prvky nemusí mít nutně reálný vědecký základ. Anthem zkrátka bude blíže Star Wars než Mass Effectu.

Herní novinky #23

Xbox Live Gold hry zdarma pro červenec

Microsoft odhalil nabídku her zdarma pro zlaté předplatitele na červenec. Dostanou třeba plošinovku Grow Up nebo střílečku Kane & Lynch 2.

Sony se s hrami zdarma vytáhlo

Výrobce PlayStation byl často kritizován, že hry zdarma k PlayStation Plus nejsou zajímavé. To ale pro červencovou nabídku neplatí. PS4 hráči dostanou horor Until Dawn a epizodickou adventuru Game of Thrones. Kromě toho se mohou těšit na další dvě hry.

Xbox Game Pass předplatné rozšířeno

Microsoft rozšířil nabídku svého „Netflixu pro hry“ a do služby Game Pass přidal sedm nových kousků. Z nabídky zatím žádné nezmizely.

Call of Duty: Infinite Warfare nedopatřením obsahovalo aimbot

Aktualizace přinesla do hry novinku na víc, která se tam vůbec neměla dostat. Nová zbraň totiž fungovala stejně, jako byste používali cheat. Stačilo vystřelit a všichni před vámi padli k zemi.

Legendární Micro Machines se vrátilo

Závody malých autíček, které poprvé vyšly v roce 1991, se vrátily do herního světa s dílem World Series. Přináší přesně to, co byste od hry čekali.

Herní novinky #23

Crash Bandicoot vyšel pro PlayStation 4

Micro Machines nejsou jedinou legendou, která se vrátila na herní obrazovky. Hrdina Crash přiběhl na PS4 v remasterované trilogii prvních třech her. Navíc si můžete zahrát za Coco. Později má vyjít na další platformy.

Herní novinky #23

GrunexCast o otevřených světech

Druhý díl podcastu o hrách a hardware se věnuje hlavně trendu otevřených světů, ale také Steam slevám a revolučnímu Logitech Powerplay. Opět rovněž ve video verzi.

Herní novinky #23

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama