Herní novinky #15
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Herní novinky #15

Herní novinky #15

Giry

Giry

4. 5. 2017 10:00

Call of Duty: WWII oficiálně. Hot Wheels vezme do herního světa Forza. Vyšlo Dawn of War 3.

Reklama

Letošní Call of Duty oficiálně představeno

Activision detailně odhalil letošní pokračování Call of Duty. Vracíme se do 2. světové války. Příběh má být temnější a prožijeme ho jako obyčejný člen americké armády. Samozřejmě nesmí chybět vylodění v Normandii. Multiplayer se ukáže na E3, zatím je potvrzen asymetrický režim War s rozdílnými úkoly pro oba týmy a také nový „sociální prostor“ Headquarters. Vrátí se také zombie.

Herní novinky #15

Start Sniper Ghost Warrior 3 se moc nepovedl

Třetí pokračování Sniper Ghost Warrior ukázalo, jak hry nevydávat. Tvůrci až v den vydání oznámili, že ve hře nakonec není multiplayer (aktualizace ho přidá později), na PlayStation 4 se hra nahrává skoro pět minut a k tomu si ještě přičtěte spoustu technických problémů.

Další záběry ze Shadow of War

Middle-Earth: Shadow of War v novém videu ukazuje, jak bude fungovat systém výbavy, vylepšování zbraní a vše okolo. Druhé video se zase zaměřuje na příšery, které budete moci využít v boji.

Dawn of War 3 na pultech obchodů

Stratégové se mohou pustit do boje jako Space Marines, Orcs nebo Eldars v novém pokračování Dawn of War. Hra kombinuje oblíbené prvky z obou předchozích her. Dočkáte se tak stavění základny a rovněž důrazu na hrdiny a vylepšování jednotek.

Herní novinky #15

Forza Horizon 3 přivítá Hot Wheels

Druhý přídavek pro poslední Forza závody celkem překvapil. Místo další nové lokace se hráči dočkají závodění na Hot Wheels tratích. To znamená u-rampy, klopené zatáčky, zrychlovače a samozřejmě spoustu skoků. Balíček vychází už 9. května.

Herní novinky #15

Battlefield 1 dostal jarní aktualizaci

Spring Update rozšířilo hru o podporu čet s kapacitou až 100 hráčů, které slouží pro budování komunit, čtyři nové varianty zbraní a také pořádná porce změn a oprav.

Dirt 4 v novém traileru

Podívejte se na minutu nových záběrů.

Herní novinky #15

For Honor rozšíří dva noví bojovníci

Ubisoft představil dvě nové postavy, které se chystají do této středověké mlátičky. Samuraje posílí tichý válečník Shinobi, rytíře zase obrněný Centurion.

Black Ops 3 asi vyjde v zombie edici a Modern Warfare Remastered koupíte samostatně

Podle uniklých informací se připravuje Black Ops 3: Zombies Chronicles. Má jít o samostatnou hru zaměřenou na fanoušky zombie módu. Jeden zahraniční obchod zase do nabídky zařadil samostatné Moder Warfare v remasterované edici. Zatím ho lze koupit pouze jako součást speciální edice Call of Duty: Infinite Warfare.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama