Herní novinky #14
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Herní novinky #14

Herní novinky #14

Giry

Giry

25. 4. 2017 13:12

Call of Duty: WWII se blíží. Tvrdý středověk v MMO novince či Syberia 2 gratis.

Reklama

NieR: Automata brzy s prvním DLC

Pár dnů nás dělí od vydání 3C3C1D119440927, což je první rozšiřující balíček pro Nier: Automata. Nabídne nové bitvy v koloseu – porazit budete moci třeba šéfy Square Enix a PlatinumGames. Nebudou chybět nové kostýmy pro hlavní hrdiny a změna barvy vlasů.

Narco Road rozšířilo Ghost Recon: Wildlands

Taktická akce od Ubisoftu se dočkala prvního velkého DLC. V něm se musíte nejdříve s novými gangy skamarádit, abyste se dostali k jejich šéfovi. Čekají na vás tak kaskadérské kousky a další nové činnosti.

Herní novinky #14

Tvrdý středověk v novém MMO

MMORPG hry většinou známe jako místa plná draků, magie a podobných věcí. Life is Feudal ale bude dost odlišné. Vezme vás do brutálního středověku a herní svět počítá klidně s 10 tisíci hráči. Společně budete stavět osídlení, obchodovat, bojovat… Však to znáte.

Herní novinky #14

Ancestors konečně ukázalo nové video

Patrice Désilets, který stál u zrodu Assassin’s Creed série, už nějaký čas pracuje na ambiciózním projektu, který nám dovolí prožít dávnou historii lidstva. Aktuálně oznámil změnu směru – hra už nebude epizodická a více se zaměří na Afriku.

Vyšla Syberia 3

Fanoušci adventur se po dlouholetém čekání dočkali nového dílu.

Zítra uvidíme nové Call of Duty

Activision oficiálně potvrdil návrat Call of Duty do 2. světové války. Hra s podtitulem WWII se oficiálně odhalí ve středu 26. dubna večer. Z úniků víme, že nabídne nově samostatný kooperativní režim s příběhem.

Herní novinky #14

Návrat Call of Duty zpět do historie bude těžká cesta

Přečtete si proč.

Nový balíček rozšiřuje Titanfall 2

Jmenuje se A Glitch in the Frontier a tradičně je zdarma pro všechny hráče. Nabízí hlavně novou mapu a mód Marked for Death.

Brawlout nahradí Super Smash Bros

Novinka Brawlout vypadá jako ideální záležitost na gaučové hraní s kamarády. Dost se podobá populárnímu Super Smash Bros, ale nemusíte mít konzoli od Nintenda, abyste si Brawlout mohli zahrát. Zatím je dostupné pro PC a později budou i konzole.

Herní novinky #14

Syberia 2 je opět zdarma

Vydejte se hledat mamuty s právničkou Kate. Stahovat můžete skrze Origin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama