Gilius nebude hrát v LEC, Pobelter našel nový tým, Optic má již druhého junglera
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Gilius nebude hrát v LEC, Pobelter našel nový tým, Optic má již druhého junglera

Gilius nebude hrát v LEC, Pobelter našel nový tým, Optic má již druhého junglera

Reibl

Reibl

5. 12. 2018 15:30

Další várka přestupů v LEC a NA LCS.

Reklama

Probíhající přestupové období přináší další novinky. Velké změny se dějí ve FlyQuestu, ale i v celé LEC, kde týmy nabírají zkušené hráče.

FlyQuest získal dvě velké posily

Jeden z horších týmů NA LCS byl v loňské sezóně právě FlyQuest. Pauza před novou sezónou vybízela ke změně a vedení se toho chytlo. Na mid si tento tým přivádí zkušeného hráče, jenž získal za poslední rok oba domácí tituly. Pobelter přechází z Teamu Liquid a stává se novou tváří FlyQuestu. Tím změny nekončí. Trenérem se nově stává Saintvicious a jeho asistentem bude Cop.

Soupiska týmu je pak následující:

  • TOP: V1per
  • JNG: Santorin
  • MID: Pobelter
  • ADC: WildTurtle
  • SUP: JayJ

OpTic Gaming pořizují druhého junglera

O překvapení se postaral další méně úspěšný tým. Optic už oznámili příchod Meteose do svých řad. Nyní se ukázalo, že se k němu přidává i bývalý jungler Echo Fox. Tím je samozřejmě Dardoch. Zatím to vypadá tak, že Meteos se stane hlavním junglerem a v případě potřeby ho bude střídat Dardoch.


Splyce má kompletní sestavu

Poslední částí sestavy týmu Splyce je support Norskeren. Ten se představí například po boku českého zástupce Humanoida. Kompletní soupiska je následující:

  • TOP: Vizicsacsi
  • JNG: Xerxe
  • MID: Humanoid
  • ADC: Kobbe
  • SUP: Norskeren

Excel buduje velký tým

Nováček v LEC, tým Excel, se pochlubil informací, že chystají 10členný tým. Jako midaře si zvolili bývalého hráče Unicorns of Love. Je jím Exileh.


Gilius odchází z evropské ligy

Známou postavou v minulém ročníku EU LCS byl Gilius. Jungler týmu Vitality o sobě dával v rozhovorech hodně znát. Ovšem v letním splitu ho nahradil Kikis, čemuž se tak stalo již podruhé v jeho kariéře. Tým si přesto tento nadějný jungler našel. Uvidíme ho v dresu Beşiktaş Esports‏.


Nový asistent trenéra pro Misfits

Posledním důležitým oznámením je nový asistent trenéra týmu Misfits. Tím bude od příští sezóny Poohmandu. Pokud tuto osobu neznáte, měli byste více sledovat LCK. Poohmandu hrál původně na pozici supporta za SKT. V roce 2013 s tímto týmem vyhrál Worlds a od roku 2015 byl asistentem trenéra Kkomi. Jedná se tak o velice zkušeného hráče i trenéra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama