Game Awards: Cloud9 a Sjokz oceněni na dalším udílení herních cen
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Game Awards: Cloud9 a Sjokz oceněni na dalším udílení herních cen

Game Awards: Cloud9 a Sjokz oceněni na dalším udílení herních cen

Reibl

Reibl

8. 12. 2018 15:00

Worlds, Cloud9 a Sjokz oceněni na dalším udělení videoherních cen.

Reklama

Blížící se konec roku přinesl další předávání cen. Tentokrát pod názvem The Game Awards byly oceněny nejlepší hry, vývojáři a celá jedna kategorie směřovala na esport. Na tu se zaměříme.

Sjokz moderátorkou roku

Mezi moderátory je v herní scéně velká konkurence. Zvlášť, když se neomezíte jen na LoL. Převážnou část navíc tvoří muži. O to víc je třeba si vážit právě Sjokz, která odvádí na lolkařské scéně výbornou práci. Důkazem budiž výhra v kategorii nejlepší esport moderátor.


Esport údálostí zvoleny Worlds

Letošní Worlds přinesly mnoho nečekaných výsledků. Co se týče dosahu a zpracování, je tento event každoročně řazen mezi špičku v oboru. Poslední světový šampionát překonal dle hlasujících turnaje, jako The International, OW Grand Finals nebo třeba bostonský Major. Odnáší si tak první místo.

Game Awards: Cloud9 a Sjokz oceněni na dalším udílení herních cen


LoL sekce Cloud9 boduje hned dvakrát

Velice úspěšný rok má za sebou organizace Cloud9. Tituly v CS:GO, Rocket League a Overwatch jim zřejmě nestačí a tak sbírají i ty předávané pro nejúspěšnější týmy. Právě sestava League of Legends vyhrála kategorii nejlepšího esport týmu. Nebyl k tomu potřeba ani titulu na Worlds či na domácí scéně.

Tím ovšem nekončíme. Další kategorie měla vyzdvihnout nejlepšího trenéra. Tato cena nakonec míří taky pod hlavičku Cloud9. Vyhrál ji totiž Reapered, trenér League of Legends týmu. Zřejmě za to může fakt, že dokázal tým po změnách v sestavě dostat na poslední místo v lize a zároveň pak motivovat hráče, kteří se po tomto šoku probojovali do finále lokální ligy a následně kvalifikovali na Worlds, kde se dostali až mezi čtyři nejlepší týmy. Reapered provedl velmi odvážný krok, když zpočátku nechal na lavičce sedět nejlepší hráče svého týmu a tento krok se ukázal jako správný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama