G2 Esports a MAD Lions vyzvou Rogue, jak se změní pořadí v tabulce?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek G2 Esports a MAD Lions vyzvou Rogue, jak se změní pořadí v tabulce?

G2 Esports a MAD Lions vyzvou Rogue, jak se změní pořadí v tabulce?

Honza Fremut

Honza Fremut

12. 2. 2021 16:00

Co všechno nás čeká ve čtvrtém týdnu LEC?

Reklama

Dnes navečer započne již čtvrtý týden evropské LEC, který nám nabídne spoustu zajímavých zápasů – v nich budou figurovat především Rogue, kteří vedou tabulku se skóre 6-1.


Rekkles a spol. se pokusí rozjet vítěznou sérii proti nepříjemným soupeřům

Ačkoliv se G2 Esports drží na druhém místě společně s Schalke 04, po prvním týdnu si v následujících dvou víkendech pokaždé připsali skóre 1-1 a nepodařilo se jim najet na vítěznou sérii. Kryptonitem se jim stali již zmínění Schalke 04 a Fnatic. V tomto týdnu tým vyskládaný kolem Capse čekají Rogue a Misfits. Zatímco zápas s Rogue je právem označený za souboj týdne a mnoho fanoušků si ho nenechá ujít, ani utkání proti Misfits by nemělo zůstat ukryté mimo radar zájmu diváků. 

Misfits se sice drží až na osmém místě se skóre 2-5 a nepříznivou sérii čtyř porážek v řadě, stále se ovšem jedná o kvalitní tým vedený především Kobbem z botlane. Proti lepším týmům se Misfits vyznačovali nepříjemnou hrou a své soupeře dokázali potrápit, i když na konci podlehli. Rozhodně se tedy máme na co těšit v obou soubojích G2 Esports a zůstává jen ve hvězdách, jestli tento evropský hegemon najde svou ideální formu.

MAD Lions mají šanci dotáhnout se na přední příčky

České dvojičce hájících barvy “Lvíčat z Madridu” Carzzymu a Humanoidovi se v letošní sezóně nedaří plně podle očekávání. Tento týden jim ovšem nabídne skvělou příležitost prokázat své kvality a především – dotáhnout se na přední příčky tabulky. Nebude je ovšem čekat nic jednoduchého. 

Dnes ve 21:00 se utkají s vedoucími Rogue, proti kterým mají velmi nepříznivou bilanci – ze vzájemných 7 zápasů se MAD Lions podařilo vyhrát pouze dvakrát. Jestli ovšem budou chtít MAD Lions splnit své ambice a probojovat se do čela tabulky, budou muset předvádět výborné výkony také proti týmům jenž se nachází v tabulce nad nimi. V sobotu od 19:00 na MAD Lions budou čekat rozjetí Schalke 04, kteří mají před startem čtvrtého týdne bilanci čtyř výher v řadě a rozhodně se nebudou chtít zastavit.  Fanoušci se tedy jistě mají na co těšit. V průběhu čtvrtého týdne se dočkáme spousty důležitých zápasů předních týmů, které by mohli mít vliv na konečné umístění těchto týmů. Radím Vám tedy, tyto zápasy si rozhodně nenechte ujít!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama