Froskurinn končí v LEC, rozloučila se dalším kontroverzním tweetem
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Froskurinn končí v LEC, rozloučila se dalším kontroverzním tweetem

Froskurinn končí v LEC, rozloučila se dalším kontroverzním tweetem

Giry

Giry

13. 1. 2021 16:00 2

Americká komentátorka mění pozici, zaměří se na management a development.

Reklama

Známá americká komentátorka Indiana “Froskurinn” Black se rozhodla neprodloužit své působení v LEC, oznámila to na svém Twitteru. Zatím neprozradila, kam bude její kariéra dál směřovat, zmínila pouze, že bude pracovat v managementu a developmentu. Předpokládáme, že zůstane v esportovém byznyse.

Froskurinn se do týmu LEC přidala na začátku roku 2019, kam přišla už jako zkušená komentátorka z anglického vysílání čínské ligy LPL. Po dvou letech, kdy nevynechala ani jeden velký mezinárodní turnaj, v evropské soutěži končí.

I její odchod mimo kamery doprovází kontroverzní tweety. V tom posledním Froskurinn obviňuje LoLkařský subreddit z nenávistných zpráv, přitom ještě před publikací tohoto tweetu byly komentáře ve vlákně se zprávou o jejím odchodu vesměs pozitivní. Vše poté uzavřela slovy “Die mad” neboli Zemřete naštvaní.

Nejde o první případ neprofesionálního chování ze strany Američanky. V minulosti se v souvislosti s různými tématy (jako hnutí Black Lives Matter, #MeToo nebo pár let starém skandálu predátorského chování v pobočkách Riotu) na jejím twitteru objevovaly zprávy obsahující fráze jako “...bílí muži si myslí...” nebo “...tento svět kontrolovaný bílými muži...”, které někteří členové LoL komunity odsuzují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama