Froggen míří do Dignitas, Vitality opouští YamatoCannon
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Froggen míří do Dignitas, Vitality opouští YamatoCannon

Froggen míří do Dignitas, Vitality opouští YamatoCannon

Filip Vít

Filip Vít

10. 12. 2019 18:00

Další dávka přestupových perliček je tady! K velkým změnám došlo v týmu Vitality

Reklama

Přestupové okénko je stále otevřené, čehož využívají nejen hráči, ale i trenéři. Nezapomeňte sledovat kompletní přehled přestupů, který pro vás denně aktualizujeme.

Změny ve Vitality, končí YamatoCannon

V evropské organizaci muselo dojít po neúspěšném roce ke změnám. Málokdo by ale čekal, že z týmu odejde kouč YamatoCannon. Třiadvacetiletý trenér se stal součástí Vitality v květnu 2017. Černožluté pozvedl a pod jeho taktovkou se parta kolem Cabocharda o rok později probojovala na světový šampionát, na kterém zanechala velkou stopu, když ve skupině smrti bojovala až do poslední chvíle a zkomplikovala tak postup do vyřazovací části favorizovanějším celkům. 

Froggen míří do Dignitas, Vitality opouští YamatoCannon

Volnou pozici hlavního kouče vyplnil Duke, který dovedl Splyce s Humanoidem do playoffs na letošních Worlds. K trenérskému štábu se připojil i Mephisto, jenž nedávno působil ve Fnatic jako asistent kouče.

Pozice týmového direktora se ujme Boris (dříve známý jako Krepo), který minulý rok vykonával stejnou funkci v G2 Esports.

K týmu se mimo jiné přidali midlaner Milica a marksman Comp. Z akademie si připojil jungler Skeanz. Cabochard a Jactroll zůstavají ve Vitality i příští rok.

Froggen zůstává v Americe, upsal se Dignitas

Dánský midlaner i nadále setrvá v americké nejvyšší soutěži. Po roce působení v Golden Guardians oblékne dres Dignitas a zahraje si tak například s Hunim a nebo bývalým junglerem TSM Grigem. S mladými strážci se Froggen na jaře radoval z postupu do playoffs. V létě se Dán, jenž se proslavil především svou Anivií, s týmem do vyřazovací části nepodíval a sezóna pro něho brzy skončila. Jeho působení v LCS však nekončí a my mu můžeme popřát s novými parťáky hodně štěstí.

Další přestupové perličky ve zkratce

  • Expect zůstává v Excel Esports.
  • K SKT se připojil kouč Moment.
  • Royal Never Give Up se loučí s trenérem GreenTea.
  • FoFo opouští J Team a příští sezónu si zahraje v Bilibili Gaming.
  • Canyon a ShowMaker prodloužili s Damwon Gaming smlouvu.
  • Brazilský snajpr brTT se opět připojil k paiN Gaming.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama