Freezův tým ztratil první místo v LCS, Cloud9 podlehli Liquid
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Freezův tým ztratil první místo v LCS, Cloud9 podlehli Liquid

Freezův tým ztratil první místo v LCS, Cloud9 podlehli Liquid

Honza Fremut

Honza Fremut

22. 2. 2021 19:00

LCS má za sebou první část LCS. 100Thieves už nenajdeme na první pozici!

Reklama

Americká LCS má za sebou již třetí týden. Freezovi 100Thieves po nevydařeném týdnu přišli o svou pozici na prvním místě, pojďme se podívat, co zajímavého se za velkou louží o víkendu stalo!

100Thieves prohráli dva zápasy ze tří, ztrácí formu? 

Ačkoliv sestava 100Thieves vstoupila i do spring splitu velmi dobře a dva týdny se držela společně s Cloud9 na prvním místě, tento “stroj na výhry” se ve třetím týdnu zasekl. Ze tří víkendových zápasů se Freezovým svěřencům podařilo vyhrát pouze jediný a 100Thieves se tak museli posunout na místo druhé. 

Velmi překvapivá byla především prohra proti Golden Guardians, pro které to byla teprve druhá výhra v tomto splitu a Stixxay a spol. se díky ní posunuli z poslední příčky na předposlední. Jednalo se o velmi dlouhou hru (56 minut) a vyrovnanou hru. O formě 100Thieves fanouškům poví spíše tvrdá porážka v souboji s TSM, kdy si “Zloději” připsali pouze 2 killy, zatímco soupeř 16.

Vzhledem k tomu, že Spring split v LCS funguje ve zrychleném režimu tří zápasů za týden, nacházíme se nyní již v polovině základní části a tento výpadek by se 100Thieves nemusel vyplatit. Mají ovšem stále měsíc do začátku Mid-Season Showdown, ve kterých již půjde o hodně a měli by se tedy snažit najít ideální rozpoložení co nejdříve.

Cloud9 se osamostatnili na první místě, přestože prohráli proti Teamu Liquid

Zaváhání 100Thieves využila Perkzova parta z Cloud9, kteří nyní sedí na trůně americké LCS osamoceni. Trojice 100Thieves-Dignitas-TSM jim ovšem dýchá na záda. 

Rozdíl mezi prvním a druhým místem totiž dělá pouze jediná výhra, protože Cloud9 nedokázali přemoct Team Liquid, jejichž forma v průběhu celého splitu kolísá a prozatím jim patří dělené páté místo. O výhru pro Liquid se postarala nejenom skvělá týmová souhra, ale také výborný výkon britského toplanera Alphariho, který se skóre 5/0/12 na Renektonovi prokázal své kvality. Cenu nejlepšího hráče zápasu si ovšem odnesl Dán Santorin.

Freezův tým ztratil první místo v LCS, Cloud9 podlehli Liquid

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama