Freeze se vrátí do LCS
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Freeze se vrátí do LCS

Freeze se vrátí do LCS

Giry

Giry

14. 5. 2017 08:00 3

Aleš 'Freeze' Kněžínek si znovu zahraje v nejvyšší americké soutěži.

Reklama

Aleš "Freeze" Kněžínek se vrátí do LCS, zůstane ale v americe. Po jarním splitu v týmu Tempo Storm by měl český legionář zamířit do celku FlyQuest. Alespoň to tvrdí Jacob Wolf, redaktor webu ESPN.com. Nutno však říci, že Wolf se ve svých nepotvrzených informacích většinou nemýlí.

Freeze do FlyQuest tedy přestoupí po ne zcela úspěšném tažení v challenger týmu Tempo Storm. Na cíl postoupit do nejvyšší americké soutěže se dosáhnout nepodařilo, a Tempo Storm tak musí zkusit to samé znovu v letním splitu bez českého marksmana. Týmu FlyQuest se na jaře naopak relativně dařilo - v jarním splitu skončili nakonec čtvrtí, když v semifinále prohráli s TSM a v zápase o třetí místo těsně nestačili na Phoenix1.

Podle Jacoba Wolfa oslovil tým FlyQuest také bývalého kolegu Freeze, řeckou hvězdu Konstantinose "Forg1vena" Tzortziou. Ten ale ani tentokrát nepřijal místo v LCS a nadále zůstává doma v Řecku.

Otázkou zůstává, co se stane s dosavadním marksmanem FlyQuestu. Johnny "Altec" Ru totiž v dosavadním průběhu sezóny nepodával vůbec špatné výkony a byla to z velké části právě jeho zásluha, že se tým dostal tak daleko.

Současná sestava týmu FlyQuest
TOP An "Balls" Le
Jungle Galen "Moon" Holgate
MID Hai "Hai" Lam
ADC Johnny "Altec" Ru
Support Daerek "LemonNation" Hart
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama