Freeze se může těšit na EU Master
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Freeze se může těšit na EU Master

Freeze se může těšit na EU Master

Honza Fremut

Honza Fremut

1. 4. 2019 14:00

Freeze po výhře v LVP SLO míří na EU Masters!

Reklama

Povedlo se! Po včerejším finále španělské ligy LVP SuperLiga Orange se můžeme těšit na EU Master ještě více. Na tomto turnaji, ve kterém se proti sobě postaví nejlepší týmy z evropských regionálních lig, totiž uvidíme také českého ADC hráče Aleše “Freeze” Kněžínka! 

Freeze se na začátku sezóny přidal k academy týmu Splyce, který nese jméno Splyce Vipers. Potkal se tak znovu s Hatrixxem - svým bývalým spoluhráčem z americké Challenger Series, kde oba nosili dres týmu Tempo Storm. Ačkoliv byl začátek sezóny pro Splyce Vipers náročný, se štěstím se této pětici podařilo dostat do play-off, kde nejdříve ve čtvrtfinále potkali G2 Heretics a v semifinále vítěze minulých EU Masters MAD Lions. Pro většinu fanoušků bylo zlepšení Splyce Vipers velkým překvapením, je ovšem potřeba říct, že za hráči stál velmi schopný a obsáhlý trenérský štáb. 

Freeze se může těšit na EU Master

Ve velkém finále, na které v Seville dohlížely dva tisíce fanoušků, se Freezova parta potkala s akademií dalšího LEC týmu – Origen. Bo5 sérii začali lépe hráči Splyce, ovšem Origen se dvakrát podařilo vyrovnat, a tak jsme se dočkali páté (rozhodující) hry. I tu začaly lépe Kobry, když si Hatrixx připsal ve 13. minutě first blood. Splyce postupně zvyšovaly svůj náskok a již se zdálo, že hru bez problémů ukončí. Ve 37. minutě ovšem přišla obrovská chyba od Splyce a Origen se po vyhraném teamfightu podařilo propushovat celý mid až k Nexusu. V tuto chvíli ovšem nastoupil na scénu Freeze, který v průběhu celé sérii předváděl výbornou formu, a podařilo se mu s pomocí svého supporta rozsvítit na obrazovkách třech soupeřících hráčů šedivý filtr. 

Poté již nebyl problém pro Freeze a jeho spoluhráče hru ukončit a my se tak již nemůžeme dočkat, až Splyce Viper uvidíme na EU Masters. Na závěr pátého zápasu a celé série se můžeme podívat na video přiloženém níže.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama