Forgiven se vrací, TSM našli junglera, Bang mění tým
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Forgiven se vrací, TSM našli junglera, Bang mění tým

Forgiven se vrací, TSM našli junglera, Bang mění tým

Reibl

Reibl

23. 11. 2019 18:00

Známý marksman oblíkne modrý dres.

Reklama

Je tu další den a další změny v soupiskách. Poslední dny se točí okolo známých marksmanů a také TSM. Kompletní přehled přestupů naleznete v tomto článku.

Dardoch oficiálně v dresu TSM

Známý americký tým TSM má poslední roky problémy s junglery. V minulé sezóně zkusil tým okolo Bjergesna hned tři a úspěch žádný z nich nepřinesl. O novém hráči, který bude lemovat prostory mezi linkami se spekulovalo dlouho. Nakonec mají pravdu ti, kteří vsadili na Dardocha. Americký jungler již pár týmů vystřídal a neslavně se proslavil negativním chováním, které ho jednou již stálo pozici v týmu. To je ovšem historie a Dardoch může TSM pomoct dostat se zpět na vrchol.

Kobbe hledá tým

U TSM ještě zůstaneme. Kobbe, bývalý hráč Splyce, oznámil, že je volný agent. Aktuálně se spekuluje, že by mohl zamířit právě do TSM. Za poslední roky se dánský marksman prokázal jako jeden z lepších hráčů, na které je spoleh. Letos se navíc se Splyce dostal až do čtvrtfinále Worlds. O mladíka tak mezi týmy jistě zájem bude a TSM může být jeho nové působiště. Americký celek totiž stále marksmana hledá.

Návrat legendy

Přezdívka Forgiven určitě nebude divákům LEC (a EU LCS) cizí. Řecký marksman je oficiálně zpátky. Naposledy jsme ho mohli vidět v nejvyšší soutěži v roce 2016, kdy se v dresu H2K dostal až do semifinále Worlds. Mezitím si musel Forgiven projít vojenskou službou. Odskočil si akorát minulý rok na EU Masters, které rovnou v dresu Origenu vyhrál. Forgiven si příští sezónu zahraje v dresu Schalke 04.

Bang odchází z 100 Thieves

Velkým zklamáním byly výkony 100 Thieves. Sestavě se nedařilo, ačkoliv papírová soupiska byla velmi silná. Trojnásobný finalist Worlds tak po dvou letech mění tým. Přesune se z 100 Thieves do Evil Geniuses, kde mu parťáka na lince bude dělat Zeyzal. Ten přechází z Cloud9 a zmíněné duo může nadějně vyhlížející tým vytáhnout do čela ligy.

Další přestupové perličky ve zkratce

  • Support SK Gaming, Dreams, se poohlíží po novém týmu.
  • Amazing z 100 Thieves je volným agentem.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama