Fnatic ztrácí dech, MAD Lions jdou po pátém týdnu do trháku!
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Fnatic ztrácí dech, MAD Lions jdou po pátém týdnu do trháku!

Fnatic ztrácí dech, MAD Lions jdou po pátém týdnu do trháku!

Honza Fremut

Honza Fremut

22. 2. 2021 17:00

Fnatic se v pátém týdnu nedařilo, čehož využila česká dvojice z MAD Lions!

Reklama

Máme za sebou již pátý týden nejlepší evropské ligy LEC, který nám nabídl další várku zajímavých soubojů a také předpověděl, jak by mohla tabulka vypadat na konci základní části.

Všechny výsledky LEC a LCS naleznete v našem esportovém přehledu v bočním panelu.


Fnatic se nedařilo a ztratily bronzové místo

Letošní ročník a obměna kádru způsobená odchodem Rekklese se zatím nedaří přesně tak, jak si vedení Fnatic jistě pokračovalo. Ačkoliv má známý evropský tým na své soupisce zvučná jména, od počátku splitu se Fnatic drží kolem středu tabulky. Další malá naděje na atakování prvních dvou příček zhasla po pátém týdnu. Samozřejmě, nic stále není ztraceno, ale Fnatic se pořád nedaří najít ideální rozpoložení.

V pátém týdnu se parta kolem Nisqyho potkala s Vitality, kterým patří chvost tabulky, a MAD Lions. Překvapivě si Fnatic z těchto dvou zápasů neoddnesli ani jednu výhru a především prohra proti MAD Lions by je mohla velmi mrzet. Pro zajištění místa ve winner’s bracketu v play-off se budou muset sedminásobní šampioni EU LCS umístit na jedné ze čtyř předních příček. Aktuálně se dělí právě o čtvrtou příčtu s SK Gaming, kteří mají na svém kontě tři výhry v řadě a jistě budou chtít připsat další. Fnatic čeká nejenom práce na celkovém týmovém hraní, ale musí doufat také ve zlepšení se supporta Hyllisanga, který má ze všech hráčů v LEC jednoznačně nejvíce smrtí na zápas. 

Do souboje o první místo se snaží probojovat česká dvojička

Od začátku jarního splitu bylo jasné, že o první místo budou svádět souboj především Rogue a G2 Esports. Nyní se do tohoto souboje snaží připojit také MAD Lions v čele s českou dvojicí Humanoid-Carzzy. Mladá lvíčata mírně zmizela z radarů, jelikož se od počátku letošního roku pohybovali především v šedém středu, nyní mají ovšem skvělou formu.

Ačkoliv Carzzyho a spol. čeká ještě spoustu práce, po pátém týdnu si připsali také skalp Fnatic a Excelu, díky čemuž této dvojici odskočili a patří jim samostatné třetí místo. Ztráta na první místo dělá pouze dva zápasy a šance dohnat vedoucí dvojici jistě není nereálná, vždyť Rogue svede s G2 Esports bitvu v sedmém týdnu, čímž pochopitelně jeden z týmů ztratí. A navíc, MAD Lions ještě čekají vzájemné zápasy proti prozatimním obyvatelům pomyslného trůnu. Budoucnost je ovšem ve hvězdách a bude na MAD Lions, aby dokázali svou formu potvrdit a z oblohy vyvěštit co nejlepší výsledky.

Fnatic ztrácí dech, MAD Lions jdou po pátém týdnu do trháku!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama