Fnatic vyzvou Splyce, Patrik bude bojovat o přímý postup do finále LEC
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Fnatic vyzvou Splyce, Patrik bude bojovat o přímý postup do finále LEC

Fnatic vyzvou Splyce, Patrik bude bojovat o přímý postup do finále LEC

Filip Vít

Filip Vít

5. 4. 2019 12:00 1

Ve vyřazovací části máme už jen čtyři nejlepší týmy. Jak se povede českým zástupcům?

Reklama

Dnes se naposled v berlínském studiu odehrají zápasy playoff jarní části LEC. Zbyly nám už jen čtyři nejlepší celky – Fnatic, G2 Esports, Origen a Splyce. A nedílnou součástí posledních dvou zmíněných týmů jsou i čeští zástupci! 

Rozpis zápasů je k dispozici v eSportovém přehledu.

Dočkáme se finále, ve kterém se střetnou oba Češi? 

Letos se do soupisek LEC týmů dostala dvě česká jména. Pro Humanoida to je premiéra, zatímco Patrik není v nejvyšší evropské soutěži poprvé. Co je příjemnější pro české fanoušky, je fakt, že oba dva se dostali do playoff. A oba dva mají dobře našlápnuto k titulu. 

Patrik si se svým týmem zajistil účast v semifinále, když skončil v základní části na druhém místě. Splyce museli absolvovat předkolo playoff, kde měřili síly s SK Gaming. Po výhře 3:1 se nyní utkají s finalisty uplynulých Worlds – Fnatic. Ti jsou aktuálně k nezastavení, když ve druhé části základní části nenašli přemožitele v osmi po sobě jdoucích zápasech. Navíc si Rekklesova parta poradila i v předkole playoff s Vitality 3:0. Podaří se týmu, ve kterém působí Humanoid, zastavit obhájce titulu?

Kdo se probojuje do finále? Origen? G2? Nebo oba celky?

Před časem jsme vás informovali o novém formátu playoff. Zjednodušeně a zkráceně řečeno: ten, jenž prohraje v duelu G2 Esports a Origen, se utká ve druhém semifinále s vítězem zápasu Fnatic vs. Splyce. Prakticky to může znamenat i to, že ve finále se opět mohou střetnou hráči G2 a Origen. 

Nenechte si ujít atraktivní souboj o přímý postup do finále, kolem kterého udělali obrovský humbuk i samotní komentátoři. Jen se sami podívejte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama