Fnatic vyzvou G2 o první místo, udrží se Patrik na špičce?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Fnatic vyzvou G2 o první místo, udrží se Patrik na špičce?

Fnatic vyzvou G2 o první místo, udrží se Patrik na špičce?

Tomáš

Tomáš

1. 7. 2022 15:00

Humanoid se popere s Capsem o první místo v tabulce LEC

Reklama

Na oslavu konce školního roku se můžeme těšit třetí hrací týden nejvyšší evropské ligy LEC. I tentokrát nás čeká mnoho zajímavých a důležitých zápasů, které můžou zamíchat kartami v tabulce. Bezchybný víkend budou jednoznačně vyhlížet hráči Vitality, kteří se utkají týmy SK Gaming a Astralis. Náročný program čeká jarního mistra G2 Esports, které tento týden vyzvou týmy MAD Lions a Fnatic.

Rozpisy všech zápasů najdete v našem esportovém přehledu.


Potvrdí G2 dominanci z jarního playoff?

Tento střet dvou nejlegendárnějších evropských organizací si fanoušek esportu nikdy nenechá ujít. Ač se sestavy v průběhu let několikrát mění, rivalita mezi těmito týmy zůstává neměnná. Dlouhé zápasy plné zvratů a potyček, kde jediná malá chybička dokáže rozhodnout celý zápas. Tento fakt potvrzuje i dánský midlaner Caps. Ten v medailonku zápase týdne zmiňuje, že v těchto dlouhých přestřelkách až tak moc nezáleží na mechanických dovednostech hráčů než jako na týmovém poutě, kde i když hra je naprosto prohraná, tak hráči věří a bojují až do samotného zničení nexusu.

I když organizace Fnatic má ve svých řadách zkušenější hráče, tak týmová chemie vládne jednoznačně ve prospěch G2, kteří byli schopni na jaře v lowerbracket runu porazit všechny týmy poměrem 3:0. V jarním splitu si ze dvou střetnutí oba týmy vybojovali jednu výhru. Tento zápas týdne můžete sledovat v sobotu v 21:00.


Udrží Excel první místo?

Solidně rozjetou letní sezónu mají hráči britské organizace Excel, kteří v pěti utkáních byli schopni čtyřikrát odcházet jako vítězové. Excel si poradil s týmy jako je Vitality, MAD Lions nebo dokonce Fnatic. Jediný tým, který byl schopný toto překvapení léta zastavit, byl G2 Esports. Excel tento týden však čeká další náročná zkouška, a to v podobě Rogue, kteří po špatném superweeku pomalu ale jistě opět šplhají na vrchol.

Jak již bylo zmíněno v předchozím článku, Excel absolvoval bootcamp v Koreji, kde přes jarní pauzu nasbírali potřebné zkušenosti a nyní jsou schopni tyto výkony přenést na stage. Jestli se této organizaci povede po zbytek letního splitu předvádět podobné výkony, tak se bude jednoznačně jednat o největších překvapení posledních let. 

Fnatic vyzvou G2 o první místo, udrží se Patrik na špičce?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama