Fnatic vyzvou G2 Esports, Schalke 04 se pokusí poprvé zvítězit
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Fnatic vyzvou G2 Esports, Schalke 04 se pokusí poprvé zvítězit

Fnatic vyzvou G2 Esports, Schalke 04 se pokusí poprvé zvítězit

Filip Vít

Filip Vít

7. 2. 2020 15:00

Esportový svátek je tady. Čeká nás souboj evropských šampionů.

Reklama

Máme za sebou dva týdny evropské soutěže a na vrcholu tabulky se prsí G2 Esports, kteří ještě nenašli přemožitele. To se však může změnit ve třetím týdnu LEC, neboť Perkzovu partu vyzvou Fnatic. Pojďme se nyní podívat, co nás čeká.

Rozpis zápasů naleznete v eSportovém přehledu, kde mimo jiné najdete výsledky z předešlých týdnů.


Třetí týden LEC odstartuje dnes v 18:00 MAD Lions a SK Gaming. Carzzy a Humanoid nebudou chtít nechat nic náhodě a pokusí se porazit hráče z SK Gaming, kteří mají bilanci 1-3. České duo vystřídá po tomto duelu denyk s Misfits, kteří narazí na Schalke 04. Fotbalová organizace dosud nenašla recept na vítězství, tudíž v souboji proti králíkům budou velmi hladoví. Kolem osmé hodiny večerní změří síly Patrik s Rekklesem na spodní linii. Fnatic se budou chít dobře připravit na souboj s G2, který je čeká druhý den. O první vítězství budou usilovat i Vitality. Žlutočerní to nebudou mít ale vůbec snadné, protože v cestě jim budou stát Origen. První hrací den zakončí G2 Esports a Rogue. Zaskočí David Goliáše?

V sobotu budeme moci nejdříve sledovat zápas Schalke 04 a SK Gaming. Ačkoli FORG1VENův tým se ještě jednou neradoval z vítězství, ve třetím týdnu LEC má velké naděje na 2-0 týden. Na pódiu se následně objeví Patrik s Excel Esports, kde jejich soupeřem budou Vitality. Ujít byste si neměly nechat duel MAD Lions a Rogue. Ve 20:00 nás podle harmonogramu čeká střetnutí Origen a Misfits. A to nejlepší nakonec – Fnatic vyzvou finalisty uplynulého světového šampionátu G2 Esports. Budou evropští šampioni krvácet, nebo zůstanou nedotčeni na vrcholu tabulky?


TH tip pro první hrací den: Schalke 04 vs. Misfits První vítězství budou chtít urvat hráči Schalke 04. Proti králíčkům to nebude ale jednoduché, neboť v minulém týdnu získali sebevědomí, když ani jednou neztratili. TH tip pro druhý hrací den: G2 Esports vs. Fnatic  Esportový svátek. Dvě nejúspěšnější evropské organizace si to rozdají na ostří nože. Který z těchto dvou titánů vzdejde z tohoto duelu jako vítěz?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama