Fnatic ve finále, MAD Lions čeká odveta s G2
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Fnatic ve finále, MAD Lions čeká odveta s G2

Fnatic ve finále, MAD Lions čeká odveta s G2

Filip Vít

Filip Vít

13. 4. 2020 16:00

Evropská soutěž finišuje jarní část. Koho uvidíme ve finále?

Reklama

V pátek začal předposlední týden vyřazovací části LEC. Zbývají už jen tři celky, jejichž cíl je jasný – vyhrát titul. Pojďme se podívat, jak se v prodlouženém víkendu bojovalo a na koho se můžeme těšit ve finále.

Výsledky všech duelů naleznete v eSportovém přehledu.


Fnatic se s MAD Lions příliš nepárali, čekají na soupeře ve finále

Nejúspěšnější evropská organizace si v semifinále poradila s MAD Lions, když je porazila nejkratším možným způsobem. Pro lvíčata to po překvapení, o které se postarala před týdnem, když porazila v dechberoucí sérii G2 Esports, byla tvrdá rána a návrat do reality. 

V první hře nás zaskočila kompozice Fnatic. Na spodní linii jsme mohli vidět Rekklese na Senně, s níž supportil Threshe v podání Hylissanga. Hra skončila za necelých třicet minut ve prospěch černooranžových. 

Druhá hra se vyvíjela pro české duo slibně, když v patnácté minutě měli MAD Lions o tři tisíce zlaťáků více a na killy vedli 10:4. Rekklesova parta začala ale průběh hry pomalu převracet na svoji stranu. Zabránit tomu nemohl ani Carzzy, když se na něj rozeběhla hromada šutrů (Bwipo a jeho Malphite), se kterou sám udělat moc nemohl. Fnatic dotáhli hru do vítězného konce a získali “mečbol”.

Ve třetí hře noční můra českého snajpra neskončila, neboť i tentokrát Bwipo úřadoval na vrchní linii s Malphitem. Hru ale především nejvíce ovlivňoval Selfmade, jenž zakončil hru na Gragasovi s bilancí 10/1/15.

Fnatic ve finále, MAD Lions čeká odveta s G2

Lvíčata se připravují na odvetu s G2 Esports

Mad Lions ale i nadále drží naději na zisk trofeje pro evropského šampiona. Musí nejdříve ale opět vyzrát na G2 Esports, kteří porazili ve vyrovnané sérii Origen 3:1. 

Hned v první hře exceloval Perkz, kterého však zastínil Caps, jenž si připsal pětizářez za Ezreala. Druhá hra byla opravdu velmi těsná, nakonec se díky vyhranému teamfightu ve 41.minutě mohli z výhry radovat hráči G2. Následující hru ovádla xPekeho organice a série se začala dramatizovat. Poslední souboj byl opět vyrovnaný, nicméně poté, co se Jankosovi a jeho spoluhráčům povedlo skolit Baron Nashora, nebyl ukončit sérii už tak veliky problém.

Finalisté uplynulých Worlds se tak ve druhém semifinále utkají znovu s MAD Lions. Uvidíme tradiční finále mezi Fnatic a G2, nebo se čeští zástupci budou činit a zaskočí Perkzovu partu i napodruhé?

Pavouk playoff

Fnatic ve finále, MAD Lions čeká odveta s G2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama