Fnatic se utkají o první místo s Misfits, Patrik vyzve Carzzyho
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Fnatic se utkají o první místo s Misfits, Patrik vyzve Carzzyho

Fnatic se utkají o první místo s Misfits, Patrik vyzve Carzzyho

Filip Vít

Filip Vít

28. 2. 2020 15:00

Šestý týden LEC je tady a Češi si to rozdají na ostří nože.

Reklama

Dnes v 18:00 začíná už šestý týden LEC a my už můžeme říci, že se nacházíme ve druhé polovině základní části. Jak se dařilo celkům v pátém týdnu a jak vypadá aktuální pořadí, naleznete zde. Nyní se pojďme podívat na to, co šestý týden nejvyšší evropské soutěže přinese a na co se můžeme těšit.

Kompletní přehled nadcházejících zápasů, ale taktéž výsledky uplynulých hracích týdnů naleznete v eSportovém přehledu.


Fnatic na vzestupu

Nejúspěšnější evropské organizaci se v posledních týdnech daří. S bilancí 7-3 se dělí s dalšími třemi celky o první místo. Z posledních čtyř duelů se černooranžoví radovali třikrát, když poslední porážku jim uštědřili MAD Lions, kde se na výhře lvů značně podíleli čeští zástupci. 

Fnatic si mohou upevnit pozici na vrcholu tabulky, pokud porazí Misfits, kteří mají na svém kontě stejný počet výher a porážek. V sobotu čeká Rekklesovu partu předposlední celek tabulky – Schalke 04.

Denykově týmu byla minulý týden přestřižena vítězná šňůra, která činila sedm výher v řadě. O jejich skalp se postarali Rogue. Ačkoli Misfits v prvním duelu proti Fnatic padli, dobře vědí, že proti top týmům umí hrát. To můžou potvrdit například G2 Esports či Origen, kteří proti králíčkům padli.

Fnatic se utkají o první místo s Misfits, Patrik vyzve Carzzyho

Souboj českých snajprů

Šlágrem kola bude pro české fanoušky jednoznačně souboj našich krajánků. Dva z nich se dokonce utkají proti sobě na spodní linii, když zkušenější Patrik v dresu Excel Esports vyzve nováčka Carzzyho, jenž hraje po boku Humanoida. V druhém týdnu LEC, kdy se čeští ostrostřelci utkali poprvé, byl úspěšnější Patrik. MAD Lions ale dokázali v pěti týdnech ukořistit více výher a v tabulce se nacházejí hned nad Excel Esports, tudíž výsledek zápasu bude pro oba celky dost důležitý. Humanoid, účastník uplynulých Worlds, bude se svým týmem v tomto souboji favorizovanější nejen kvůli zmíněnému faktu, ale také kvůli tomu, že MAD Lions deklasovali v posledních týdnech G2 a Fnatic. Mladičký celek se předvádí opravdu v dobrém světle. Podaří se lvíčatům oplatit Patrikově týmu porážku z první poloviny splitu?


TH tip pro první hrací den: Fnatic vs. Misfits Kdo se udrží na prvním místě? Budou to Fnatic, kteří v posledních týdnech dominují, o čemž nás předsvědčil i samotný Rekkles, jenž ukořistil v pátém týdnu pentakill, nebo Misfits, jejichž šňůru sedmi výher v řadě zastavili až v minulém týdnu Rogue?

TH tip pro druhý hrací den: Rogue vs. Origen Velmi atraktivní podívaná nás čeká v sobotu kolem osmé večerní. Rogue vyzvou Origen a bude se opravdu na co dívat!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama