Fnatic představil sestavu na novou sezónu, na midu figuruje Humanoid
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Fnatic představil sestavu na novou sezónu, na midu figuruje Humanoid

Fnatic představil sestavu na novou sezónu, na midu figuruje Humanoid

Tomáš

Tomáš

10. 12. 2021 17:00

Další evropský tým odhaluje velice nabitou soupisku

Reklama

Po nedávno odhalených soupiskách týmů G2 Esports a Vitality se k této dvojici přidává také známý evropský zástupce Fnatic. Video v dnešních odpoledních hodinách zveřejnil na Twitteru content creator Pete “Swallaspaa” Nguyen. Nutno podotknout, že všechny smlouvy stále čekají ověření a následné schválení od Riotu.

V týmů po letošní sezóně zůstává pouze marksman Upset a support Hylissang, kteří prodloužili smlouvu s týmem do konce roku 2023. V oranžovočerném dresu bude také nadále působit Nisqy, ale pouze jako náhradník.

Novým topařem se stává Wunder, kterého se Fnatic povedlo odkoupit od týmu G2 Esports. Pozici junglera bude následující rok vykonávat Razork, jenž se v letošní sezóně předvedl skvělými výkony v týmu Misfits a dokonce se řadil k těm nejlepším junglerům v Evropě.

Královská střední linka patří našemu českému zástupci Humanoidovi, který bude pokračovat v dominanci, tentokrát však v nových barvách Fnatic. Jeho bývalý tým MAD Lions také vydal video, ve kterém se loučí s dvojnásobným LEC šampionem a přeje mu hodně štěstí v novém týmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama