Fnatic nejspíš vymění dva hráče a trenéra. Kdo je nahradí?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Fnatic nejspíš vymění dva hráče a trenéra. Kdo je nahradí?

Fnatic nejspíš vymění dva hráče a trenéra. Kdo je nahradí?

Giry

Giry

23. 2. 2023 13:00

Po žalostném výkonu v zimním splitu čekají Fnatic velké změny.

Reklama

Kdekdo by vás považoval před začátkem zimního splitu za blázna, pokud byste mu řekli, že Fnatic skončí v základní části až na devátém místě jen se dvěma výhrami. Například v podcastu Euphoria zařadil tento tým bývalý trenér YamatoCanon a komentátoři Dagda s Drakosem mezi tři nejlepší celky v lize.

Jenže Fnatic naprosto ztroskotali a celkem logicky tedy přicházejí personální změny. Samotný tým zatím nic oficiálně neoznámil, už nyní se ale množí spekulace, kdo odejde,

Známý insider Wooloo na Twitter napsal, že se do jarního splitu v černo-oranžovém dresu už nepodívá Martin “Wunder” Hansen. Podle něj zatím nebylo rozhodnuto, kdo by topaře měl nahradit, ale vypadá to, že by se do LEC mohl podívat Óscar “Oscarinin” Jiménez, který v současnosti hraje za akademii Fnatic.

Podle zdrojů webu Blix.gg by se s týmem měl rozloučit také Rúben "Rhuckz" Barbosa. Support, který se objevil i v několika hrách na loňském světovém šampionátu, nepředvedl očekávané výkony. Také zde by jako náhrada mohl posloužit hráč z akademie – nizozemský support Henk "Advienne" Reijenga, který už dříve působil v týmu XL po boku Patrika.

Na stejném webu se také objevila spekulace o změně hlavního trenéra Fnatic. Portugalec Gonçalo "Crusher" Pinto Brandão se pravděpodobně také připojí k těm, kteří tým před začátkem jarního splitu opustí. Náhradu za něj neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama