FlyQuest vybojovali první výhru pro Ameriku, G2, Damwon Gaming a TOP Esports stále stoprocentní
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek FlyQuest vybojovali první výhru pro Ameriku, G2, Damwon Gaming a TOP Esports stále stoprocentní

FlyQuest vybojovali první výhru pro Ameriku, G2, Damwon Gaming a TOP Esports stále stoprocentní

Filip Vít

Filip Vít

5. 10. 2020 16:00

Světový šampionát je v plném proudu a my vám přinášíme další výsledky.

Reklama

Třetí hrací den základních skupin je úspěšně za námi a i tentokrát slavili favoriti. Bez šrámu jsou stále G2 Esports, Damwon Gaming a TOP Esports. Pravým opakem mohly být týmy z LCS, naštěstí pro ně se o první vítězství americké LCS postarali hráči FlyQuest.

Jednotlivé výsledky naleznete v eSportovém přehledu.

Ostuda zažehnána, PoweOfEvil dovedl svůj tým k vítězství

Že se americkým celkům na světových šampionátech nedaří, je celkem známou věcí. Ovšem aby neurvali ani jedno vítězství, to už je jiný šálek kávy. Naštěstí pro LCS se dnes chlapci z FlyQuest pochlapili, když ve velmi vyrovnané hře slavili nakonec vítězství proti Unicorns of Love. Nejvíce se činil středopolař PowerOfEvil, jehož kariéra začala právě v růžovém dresu. Svým fenomenálním výkonen (Syndra 9/3/3) dovedl svůj tým k prvnímu vítězství na turnaji, které je zároveň i prvním vítězstvím celku z amerického regionu v základních skupinách.

V atraktivním duelu mezi TOP Esports a DRX jsme byli svědky zajímavých picků

Zajímavá podívaná nás čekala v posledním zápase dnešního dne, kdy na sebe narazili favoriti turnaje TOP Esports a korejský DRX. Nejen, že by fanoušky měl přimět usednout za obrazovky fakt, že se jedná o papírově nejsilnější týmy ve skupině, ale zároveň také kompozice obou celků. Knight vytasil na mid proti Twisted Fatovi Nocturna, zatímco Doran zápasil na horní linii s Quinn. Fanoušci Defta žasli, když si zvolil Dravena. Ačkoli souboj byl velmi vyrovnaný, jméno vítěze jsme se dozvěděli už po dvaatřiceti minutách, když se hráčům TOP Esports podařilo rozbít soupeřovu základnu.

Aktuální pořadí vypadá následovně:

FlyQuest vybojovali první výhru pro Ameriku, G2, Damwon Gaming a TOP Esports stále stoprocentní

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama