FlashWolves opouští opory týmu včetně kouče
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek FlashWolves opouští opory týmu včetně kouče

FlashWolves opouští opory týmu včetně kouče

Filip Vít

Filip Vít

6. 11. 2019 17:00

Známý taiwanský tým přichází o značnou část kádru.

Reklama

Jedna z nejznámějších eSportových organizací Taiwanu oznámila odchod hned několika hráčů. Spolu s nimi tým opouští i kouč.

Reprezentanti Taiwanu na Světových šampionátech v letech 2015, 2016, 2017 a 2018 se letos s úspěchem nesetkaly. O tom svědčí i neúčast na Worlds v Evropě. To vedlo k odchodu hned několika opor týmu. Tým opouští Hanabi, Bugi, Rather, Betty a kouč AFei.

FlashWolves opouští opory týmu včetně kouče

FlashWolves jsou nejúspěšnější organizací v TeSL (Taiwain e-Sports League). Nejvydařenější sezónu prožila parta kolem Bettyho v roce 2018 a to i přes to, že po Světovém šampionátu 2017 opustil tým talentovaný jungler Karsa, jenž aktuálně působí v čínském Royal Never Give Up.

V roce 2017 totiž skončili v jarním splitu FlashWolves na prvním místě základní části s bilancí 13-1 a ve finále jasně dominovali, čímž si zajistili vstupenky na MSI. Zde v základní skupině skončili na druhé příčce, když prohráli tiebreaker o první místo s RNG – pozdějšími vítězi celého turnaje. Ve vyřazovací části se jejich přemožitelem stali Kingzone DragonX.

V létě se týmu dařilo ještě lépe, když s bilancí 14-0 opanovali základní část a v playoffs opět jednoznačně zvítězili. Na Worlds skončili v základní skupině se skórem 3-3, když lepší než oni byli  Afreeca Freecs a G2 Esports.

Letos FlashWolves přiliš neoslňovali. Tým před zahájením sezóny opustily hvězdy Maple a SwordArT. Nově poslepovaný tým nedocílil velkých úspěchů jako doposud, což vedlo k odchodu velké části kádru a kouče AFeie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama