Favorité dále padají, znovu zaváhali MAD i LGD
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Favorité dále padají, znovu zaváhali MAD i LGD

Favorité dále padají, znovu zaváhali MAD i LGD

Dominik

Dominik

26. 9. 2020 16:00

Druhý den play-in fáze je za námi a s MAD to začíná vypadat bledě. Postoupí čeští zástupci dál do skupinové fáze?

Reklama

Máme za sebou druhý den světového šampionátu. Stejně jako v první den play-in, i dnes jsme byli svědky několika překvapení

Rainbow 7 vs V3 Esports

První zápas druhého dne probíhal přesně podle scénáře, který většina očekávala. Japonský mistr V3 si i přes mírně krkolomný start dokázal s mexickým týmem poradit a připsal si tak první, důležitou výhru v turnaji. Již zítra je čeká druhá zkouška v podobě PSG.

INTZ vs Papara SuperMassive

Ani ve svém třetím zápase se INTZ nepodařilo uspět. Turecký celek si připsal ve svém premiérovém zápase jednoznačnou výhru a pro INTZ je tak zbytek skupiny pouze formalitou.

V3 Esports vs Unicorns Of Love

UOL zvládli úspěšně svůj první zápas, v němž dominantním výkonem skolili V3, kteří hráli svůj druhý match dne. Hra připomínala téměř SoloQ, kdy Nomanz s Kassadinem lítal po mapě a sbíral šampiony, kde to jen šlo. 

LGD vs Rainbow 7

O zatím největší překvapení turnaje se postarali Rainbow 7. Ve velmi vyrovnané partii čtvrtý nejlepší celek čínské LPL opět chyboval a tím se postavil do velmi špatné pozice. V porovnání s Čínou téměř amatérský tým R7 dokázal správně zahrát Baron powerplay a podařilo se jim hru ukončit.

Unicorns Of Love vs PSG

Ani ve svém druhém zápase bývalý člen EU LCS nezaváhal. Ve velmi vyrovnané hře se ve 32. druhé minutě hry střetli s PSG u Barona, kde díky se jim díky správne vizi podařilo nalákat PSG do výhodné potyčky a následně hru ukončit.

Papara SuperMassive vs MAD Lions

MAD Lions podruhé zaváhali proti papírově slabšímu týmu a tím se v turnaji dostali do velice nepříjemné pozice. Nutno podotknout, že SUP zahráli velmi dobrou partii a byli lepším týmem ve všech směrech. Od pick/ban fáze vše hrálo ve prospěch tureckého týmu a hra se podle toho také odvíjela. ADC, Jungler a Toplaner SUP nezemřeli za celou hru ani jednou. Naopak Humanoid se svou Zoe neměl proti kompozici v podobě Leony, Senny a Nidalee velkou šanci uspět. Nedařilo se ani Oromemu. MAD čeká 28. poslední zápas, který by měli vyhrát, aby si s klidnými hlavami zajistili souboje o skupinovou fázi.

Team Liquid vs Legacy Esports

Poslední bitva druhého dne nepřinesla žádná větší pozdvyžení. Broxah se začal se svým obávaným Lee Sinem činit hned od začátku, na což pak navázali i Tactical s Jensenem a připsali si lehké vítězsví proti týmu z Austrálie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama