Fanoušek vytvořil funkční Snowball; známe vydání měsíční mapy
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Článek Fanoušek vytvořil funkční Snowball; známe vydání měsíční mapy

Fanoušek vytvořil funkční Snowball; známe vydání měsíční mapy

Michal Kovář

Michal Kovář

14. 6. 2017 14:00

Roztomilý Snowball získal reálnou podobu ovládanou mobilní aplikací.

Reklama

Projekt SnowBall

Léto se nezadržitelně blíží a každý pomalu vyhledává chladná a stinná místa. Ojedinělý přístup zvolil Mr. Volt, který na svém youtube kanále vytvořil klimatizační jednotku zabudovanou ve dronu klimatoložky Mei, Snowball. Robůtek byl z velké části vytištěn na 3D tiskárně a nechybí mu ani šibalská pomrkávající očka, pohybující se uši či jemné vydávání zvuků. V případě, že doma vlastníte 3D tiskárnu, Mr. Volt v nejbližší době zpřístupní veškeré potřebné soubory k tisku společně s návodným videem na sestrojení vlastního Overwatch společníka v reálné velikosti.


Datum vydání Horizon Lunar Colony

Poskakovat po měsíčním povrchu můžeme se svými hrdiny na PTR už nějakou tu chvíli. Nyní bylo představeno datum, kdy se tato mimozemská kratochvíle stane běžnou součástí Overwatch. Již za šest dní, a to 20. června 2017, můžeme i na live serverech nahlédnou skrze teleskop na povrch matičky Země stejně jako Winston v shortu Recall. Blizzard v souvislosti s oznámením vydal i krátké video, popisující tvorbu této netradiční mapy, která je z 90% krytá střechou stanice.

V kolonce "Bleskové zprávy" v pravé horní části stránky naleznete odkaz na rozlosování skupinové části Contenders. První zápasy evropských skupin se odehrají již v sobotu 17. června.

Těšíte se na nižší gravitaci?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama