Faker podepsal nový kontrakt, stane se spolumajitelem T1
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Faker podepsal nový kontrakt, stane se spolumajitelem T1

Faker podepsal nový kontrakt, stane se spolumajitelem T1

Filip Vít

Filip Vít

18. 2. 2020 13:00

Ikona eSportu dala jasně najevo, jak bude vypadat její budoucnost.

Reklama

Dlouhá léta panují obavy, zda nejuznávanější hráč League of Legends vymění dres. Faker i veřejně v národní televizi sdělil, že se mu dostávalo nabídek ze zahraničí. Dokonce mu z Ameriky přišla nabídka na “blank check”, tedy smlouvu, kdy si sám určí výši svoji výplaty. Midlaner T1 dnes ale rozseknul veškeré diskuze o jeho odchodu jednou provždy. 

Faker podepsal tříletou smlovu s T1, což je maximální délka trvaní kontraktu povolená Riotem. V nové smlouvě se mimo jiné píše, že se Faker stane spoluvlastníkem T1 Entertainment & Sports. Trojnásobný světový šampion se navíc s organizací domluvil, že pokud ukončí profesionální hráčskou kariéru, zhostí se role vedoucího celé společnosti.

Sama legenda komentovala další spolupráci s T1:

"Jsem nadšen, že mohu v týmu nadále hrát. Vážím si podpory fanoušků z celého světa, kteří mi fandí celé ty roky. Je pro mě velkou ctí stát se spolumajitelem T1 a těším se, až budu moci spolupracovat s vedením poté, co ukončím svoji hráčkskou kariéru. Miluji tento tým a jsem hrdý na to, že se budu moci podílet na budoucnosti této organizace.

Faker obléká dres týmu T1 (dříve známý pod názvem SK Telecom T1) již od roku 2013. Během sedmi let neokusil reprezentovat jiný tým, což je v eSportu celkem rarita. Samozřejmě se najdou i další loajální hráči, ale kteří z nich se mohou pyšnit tím, že vyhráli třikrát světový šampionát a stále se pohybují na vrcholu? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama