Eventy v příštím roce zpomalí. 4. sezóna brzy končí
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Článek Eventy v příštím roce zpomalí. 4. sezóna brzy končí

Eventy v příštím roce zpomalí. 4. sezóna brzy končí

Michal Kovář

Michal Kovář

21. 5. 2017 14:00

Konference v New Yorku přinesla odhalení o chystaných eventech.

Reklama

Eventy šlapají na brzdu

Znáte ten slastný pocit, když otvíráte novou edici lootboxů a doufáte v nové skiny, které vám budou všichni kamarádi závidět? Kadence nového obsahu je však objektivně neudržitelná a snad každého na chvíli napadlo, jak by rád získal některé starší předměty. V průměru hovoříme o eventu každé dva měsíce, což jsou stovky sprejů, skinů či emotes. Jeff Kaplan na konferenci v New Yorku nastínil způsob, jak zajistit, aby eventy nezevšedněly a vývojáři získali prostor přicházet se stále novými nápady.

Druhý rok se ponese v hesle "Jak budou vypadat příští Summer Games?". Je velká poptávka po Lúcioballu, ale jeho návrat společně s loňskou edicí lootboxů mohou doprovázet vylepšení a změny, jak vyplývá z vyjádření Jeffa Kaplana na otázku, zda se původní eventy vrátí a v jaké podobě?

Jeff Kaplan
"Nechceme začínat opět od nuly a vytvářet další event z ničeho. Objevit by se měly podobné jako uplynulý rok. Pravděpodobně je lehce vylepšíme a přidáme další obsah. V následujícím roce nejspíše zopakujeme již vytvořené. Nicméně nevylučuji, že se objeví i nějaký nový."

Jeff pro lepší představu uvedl příklad na Junkenstein's Revenge. Hráči by se měli podívat do jiných prostor hradu a čelit novým výzvám. Základní koncept, ale zůstane totožný. Je to skvělý způsob, jak dát šanci hráčům získat starý obsah a zároveň přinést event zpět. Nicméně frekvence by měla o něco zpomalit. Toto rozhodnutí můžeme jedině kvitovat. Necelé tři týdny od Uprising se setkáváme s novým Anniversary eventem. Peneženky potřebují čas na rekonvalescenci a nashromáždit in-game měnu taktéž chvíli trvá.

Čtvrtá sezóna se uzavírá

Eventy v příštím roce zpomalí. 4. sezóna brzy končí

Scott Mercer oznámil konec čtvrté sezóny a ubezpečil, že následující začne dříve, než by se dalo očekávat. Brány kompetitivního režimu se uzavřou 29. května ve 2:00. Pro rekapitulaci uvádíme i seznam kompetitivních bodů (CP) za umístění. Pátá sezóna již získá vlastní in-game odpočítávadlo.

SR 1-1499 Bronze 100 CP
SR 1500-1999 Silver 200 CP
SR 2000-2499 Gold 400 CP
SR 2500-2999 Platinum 800 CP
SR 3000-3499 Diamond 1200 CP
SR 3500-3999 Master 2000 CP
SR 4000-5000 Grandmaster 3000 CP

Jak jste se umístili ve čtvrté sozóně?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama