EU LCS Summer 2018 - pátý týden
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek EU LCS Summer 2018 - pátý týden

EU LCS Summer 2018 - pátý týden

Filip Vít

Filip Vít

20. 7. 2018 14:00

Evropská LCS se přehupuje do druhé poloviny letní části.

Reklama

Uběhlo sedm dní a my tu máme přelomový pátý týden nejvyšší evropské soutěže. Jak se dařilo týmům předchozí týden, naleznete zde. Přelomový pátý týden přinese poslední várku zápasů mezi týmy, které se v letošním splitu ještě neutkaly. Druhý hrací den budou týmy čelit soupěři, s nímž se už v létě jednou střetly. Vše startuje tradičně v 18:00, kdy se prvního zápasu zhostí Splyce a Giants. Následovat bude zápas českého střelce "Sheriffa" a jeho H2K proti Schalke 04. Misfits se pokusí zůstat neporažení.

Dominance Misfits

Máme za sebou čtyři týdny letní části EU LCS a Mistifs vypadají velmi silně. Z posledních osmi her ani jednou neklopýtli a s bilancí 8-0 se prsí na vrcholu tabulky evropské LCS. "Zmetci" jsou tak jedním ze dvou týmů, kterým se podařilo začít EU LCS bez porážky. Naposled takto dominantní byl celek Fnatic, jenž v letní části 2015 ani jednou neprohrál a skončil s bilancí 18-0 na první příčce. Evropský velikán selhal až v semifinále Worlds, kde se musel sklonit před Koo Tigers.  Podaří se Misfits to, co Fnatic dokázal před lety? Od účastníka posledního Světového šampionátu je alespoň očekáváno to, že v letošním letním splitu získá dostatečný počet bodů k tomu, aby se nominoval na Worlds, neboť jarní část pro Misfits nedopadla zcela podle očekávání. Misfits dnes kolem osmé večerní hodiny čeká zápas s Roccat. Zítra se dočkáme klání týdne, kdy jejich vítěžnou vlnu bude chtít narušit Fnatic.

Druhý hrací den nás čeká řada zajímavých zápasů. H2K se budou snažit o zázrak, jako tomu bylo minulý split, kdy se s bilancí 1-8 dokázali vzepřít a probojovat se do playoffs. Avšak v letním splitu ještě ani jednou nepokořili soupeře a zůstavají tak na konci tabulky bez jediné výhry.  Splyce vyzvou tým Vitality v 19:00. Pátý týden zakončí G2 Esports a Roccat. Kompletní přehled nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu - v pravém sloupci webových stránek. TH tip pro první hrací den: Schalke 04 vs. H2K - Tým s českým střelcem bude usilovat o první vítězství v letní části. Pokud H2K pomýšlí ještě na playoffs, je třeba se zvednout a už neztrácet. TH tip pro druhý hrací den: Misfits vs. Fnatic - Zápas týdne vyvrcholí kolem osmé večerní hodiny. Kryptonit týmu Fnatic se pokusí zůstat neporažen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama