EU LCS Spring 2018 - devátý týden
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek EU LCS Spring 2018 - devátý týden

EU LCS Spring 2018 - devátý týden

Filip Vít

Filip Vít

16. 3. 2018 13:00

Poslední hrací týden jarní části je tu!

Reklama

Dnes startuje poslední hrací týden základní jarní části evropské LCS. K mání jsou stále 4 místa v play-off. Kdo je ukořistí? To se dozvíme po odehrání devátého týdne! Jisté play-off zatím mají týmy Fnatic a Splyce. 

Průběžné pořadí naleznete v tomto článku. Přehled nadcházejících zápasů naleznete v našem eSportovém přehledu, kde je k dispozici i archiv zápasů, ve kterém jsou výsledky odehraných klání.

Všechny týmy mají stále potenciální šanci nominovat se do play-off. Některé celky jsou již krůček od dosažení play-off, některé naopak musí zabrat a vyhrát oba duely, které je tento týden čekají. Jediný český zástupce Patrik "Sheriff" Jírů bude se svým týmem H2K právě potřebovat dvě výhry, aby se udržel v závodě o play-off.

Devátý týden startuje  dnes v 18:00 zápasem mezi FC Schalke 04 a H2K.

TH tip pro první hrací den: Splyce vs Vitality - Splyce v minulém týdnu potrestal klopýtnutí G2 a získal tak druhou pozici průběžného pořadí a jisté místo v play-off. Vitality se v posledních týdnech trápily, nicméně díky náskoku, jenž si vytvořily na začátku splitu, jsou již kousek od play-off. 

TH tip pro druhý hrací den: Fnatic vs FC Schalke 04 - Fnatic poměrně suveréně vévodí evropské LCS. Dokážou ukázat svou dominanci i v zápase proti Schalke 04, které houževnatě bude usilovat o play-off spot?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama