Esportový svátek: Fnatic vyzvou G2 Esports, Rogue se pokusí zaskočit Schalke 04
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Esportový svátek: Fnatic vyzvou G2 Esports, Rogue se pokusí zaskočit Schalke 04

Esportový svátek: Fnatic vyzvou G2 Esports, Rogue se pokusí zaskočit Schalke 04

Filip Vít

Filip Vít

30. 8. 2019 12:00

Vyvrcholení LEC je tady. Kdo se podívá do Atén kromě Fnatic a G2 Esports?

Reklama

V minulém týdnu jsme byli svědky velkého překvapení, když hráči Rogue deklasovali Humanoidův tým – Splyce. Druhý duel ovládli hráči Schalke 04 nad Vitality poměrem 3:1. Nyní nám zbývá čtveřice nejlepších celků. Kdo si vybojuje poslední letenky do Atén? To se dozvíme již dnes! 

Přehled nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu – v pravém sloupci webových stránek.

Esportový svátek: Fnatic vyzvou G2 Esports

Zítra budeme svědky prvního semifinále mezi finalisty Worlds a vítězi MSI. Díky novému systému playoffs se může stát, že se ve finále utkají opět Fnatic a G2. Nepředbíhejme však. V sobotu o páté odpolední neváhejte a přisedněte ke svým obrazovkám, protože nás čeká klání dvou nejúspěšnějších evropských organizací. Favoritem tohoto duelu je jednoznačně Ocelotova organizace, nicméně byli to právě oranžovočerní, kteří poprvé uštědřili porážku G2 v letním splitu.

Perkzova parta má již jistý postup na světový šampionát, jenž se bude konat v Evropě. Rekklese a jeho spoluhráče bude hnát motivace probojovat se do finále, neboť pokud se do finále probojují, budou reprezentovat Evropu ze druhého místa. 

Zaskočí Rogue všechny i podruhé?

V prvním kole vyřazovací části zaskočili hráči Rogue celý svět. Jednodnačně rozdrtili Splyce a čeští fanoušci tak smutní, neboť česká naděje vyhasla. Minulý rok se do Rotterdamu podívat Patrik, letos se do Atén žádný český zástupce neprobojuje.

Vítěz duelu mezi Schalke 04 a Rogue si zajistí letenky do Atén, kde se utká s poraženým celkem zápasu Fnatic a G2. Hráči Rogue se nazývají “budoucností LEC”. Zda-li to není příliš troufalé, se dozvíme dnes v 18:00.

Esportový svátek: Fnatic vyzvou G2 Esports, Rogue se pokusí zaskočit Schalke 04

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama