eSportový svátek: Fnatic vyzvou G2 Esports, denyk narazí na Origen
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek eSportový svátek: Fnatic vyzvou G2 Esports, denyk narazí na Origen

eSportový svátek: Fnatic vyzvou G2 Esports, denyk narazí na Origen

Filip Vít

Filip Vít

6. 3. 2020 15:00

Sedmý týden LEC bude nabitý atraktivními zápasy.

Reklama

Sedmý týden LEC začíná dnes v 18:00. Do konce základní části zbývají tři týdny a v boji o playoff začíná přituhovat. Které celky si zajistí první dvě místa a získají výhodu postavení ve vyřazovací části? Komu brány do playoffs naopak zůstanou uzavřené? 

Kompletní přehled nadcházejících zápasů, ale také výsledky odehraných soubojů naleznete v eSportovém přehledu.


Osamostatní se někdo na vrcholu?

Aktuálně se o první příčku v evropské soutěži dělí tři týmy – Fnatic, G2 Esports a Origen. Sedmý týden LEC ale zamíchá kartami, neboť celky z předních příček se utkají tváří v tvář. Na prvním místě by se mohl někdo tedy osamostatnit. Je ale také možné, že by se na vrcholu tabulky prsily opět čtyři týmy. Aktuální trojici na první pozici by totiž mohl doplnit Denyk s Misfits. 

Fnatic se v pátek utkají s papírově slabším soupeřem – SK Gaming. Netřeba říkat, kolikrát jsme se v eSportovém světě střetli s překvapivým výsledkem. Rekklesova parta nicméně v posledních dvou týdnech nepochybyla, tudíž by si měla připsat další cenný bod, jenž je udrží na prvním místě. 

Živo v berlínském studiu bude především v posledním zápase prvního hracího dne, kdy G2 Esports a Origen budou v přímém boji o první příčku. První vzájemný souboj zvládli lépe spoluhráči Perkze. Xpekeho organizace má na svém kontě tři porážky, které jim uštědřili celky z top čtyřky – Fnatic, G2 a Misfits. Zvládnou hráči v modrých dresech porazit finalisty Worlds?

Pozornost fanoušků se bude upínat k posledním dvěma zápasům sedmého týdne, kdy nejprve Misfits změří síly s Origen. Posledního duelu týdne se ujmou nejúspěšnější evropské organizace. Nenechte si ujít esportový svátek, kdy Fnatic vyzvou G2 Esports.


Patrik se utká s Denykem

Vyhnout naší pozornosti by se rozhodně neměli zápasy českých zástupců. Všichni naši krajánci mají dobře nakročeno k postupu do vyřazovací části a my můžeme doufat, že k playoffs to po sedmém týdnu to budou mít ještě o něco blíže.

MAD Lions se v pátek utkají s předposledními Schalke 04. Následující den čeká Carrzyho a Humanoida větší oříšek. Do cesty se jim postaví Rogue, kteří s lvíčaty sdílí s bilancí 7-5 čtvrté místo. Tento duel bude pro české duo velmi klíčový.  

Dnes se na spodní linii střetne nejzkušenější Čech proti Denykovi, jenž bojuje o ocenění nováčka splitu. O den později čeká Patrika souboj s posledními Vitality. Na poslední ze šestice týmů, kteří získají vstupenky do vyřazovací části, ztrácí Excel Esports jeden bod. Vítězství proti Vitality tak bude povinností.


TH tip pro první hrací den: Excel Esports vs. Misfits Gaming Souboj krajánků na botu bude pro české oko slast. Zatímco Patrik bude chtít s týmem přiblížit se postupu do vyřazovací části, Denyk s králíčky se pokusí atakovat přední príčku. 

TH tip pro druhý hrací den: Fnatic vs. G2 Esports  To nejlepší, co Evropa může nabídnout. Finalisté posledních dvou světových šampionátů se utkají v přímém boji o první místo evropské soutěže. Pomstí se Fnatic v odvetném utkání a vrátí tak Ocelotově organizaci porážku z první poloviny?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama