EG se dotáhli na velkou čtyřku, bezchybný FlyQuest
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek EG se dotáhli na velkou čtyřku, bezchybný FlyQuest

EG se dotáhli na velkou čtyřku, bezchybný FlyQuest

Tomáš

Tomáš

13. 7. 2021 08:00

EG se přidali k vršku tabulky, FlyQuest slaví tři výhry.

Reklama

Máme za sebou šestý odehraný víkend americké LCS a s ním plno zajímavých výsledků. Hned první den v třech úvodních hrách zajistil nečekané upsety, kde padli TSM, C9 a 100 Thieves proti spodním týmům tabulky. První dvě místa stále hájí 100 Thieves a TSM, nicméně bitva o třetí příčku se mírně zkomplikovala, protože skóre C9 srovnal Team Liquid a překvapivě také Evil Geniuses. Na spodku tabulky FlyQuest s novou sestavou odskočili na osmé příčce a Golden Guardians s novou posilou na horní lince Licoricem se dotáhli na trápící se CLG.

Výsledky všech zápasů najdete v našem esportovém přehledu. 


Evil Geniuses útočí na vrchol tabulky

V pátem týdnu si tento celek získal velkou sebedůvěru, kdy porazil tři nejslabší týmy ligy. Obrovský otazník však stál nad tímto týmem před šestým hracím týdnem, kde se měl utkat s C9 a rozjetými 100 Thieves. Evil Geniuses ovšem v těchto zápasech dominovali a aktuálně jsou na osmi vítězstvích v řadě! Díky těmto výkonům se jim podařilo dostat na třetí místo v tabulce, které souběžně dělí s TL a C9. Evil Geniuses mají následující týden velkou šanci prodloužit svůj winstreak, protože je čekají zápasy opět se slabšími soupeři.

FlyQuest zabírá osmou pozici

Po velice zdrcujících výsledcích hlavního rosteru, se organizace rozhodla pro velice razantní krok, a to výměny sestav s Academy týmem a výsledek vyšel na jedničku. Zpráva, že Academy tým předvádí vynikající výsledky v jejich lize byla pravdivá a ihned v úvodu se jim podařilo vydřít vítězství ve velice těsné bitvě s Cloud9, kde celkově padlo 52 killů. Následně si dokázali poradit i s CLG a Immortals, takže drží dvojzápasový náskok na osmé pozici před posledními Golden Guardians a CLG.

EG se dotáhli na velkou čtyřku, bezchybný FlyQuest

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama