Dva týmy již mají jisté play-off, MAD Lions odčinili prohru s SK Gaming
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Dva týmy již mají jisté play-off, MAD Lions odčinili prohru s SK Gaming

Dva týmy již mají jisté play-off, MAD Lions odčinili prohru s SK Gaming

Honza Fremut

Honza Fremut

19. 7. 2021 16:00

Koho zajisté uvidíme v play-off letního splitu LEC?

Reklama

Evropská LEC má za sebou již šestý týden, ve kterém si diváci nejvíce užili nelítostný souboj mezi G2 Esports a Fnatic. Dva týmy si navíc již dva týdny před koncem základní části zajistili postup do play-off, zatímco zbytek tabulky bude muset v následujících týdnech o své místo bojovat. 

Fnatic a Rogue uvidíme v play-off!

Jak již bylo zmíněno – dvojice nejvíce postavených týmů si po šesti týdnech vybojovala takový náskok, že v následujících zápasech budou moci hrát s klidem na duši. Fnatic a Rogue mají po šestém týdnu skóre 10-3, a tak je již Astralis a Team Vitality dělící se o šesté místo s bilancí 5-8 nemohou ohrozit. Zatímco Rogue se v průběhu šestého týdne potkali s Schalke 04 a Astralis, Fnatic se představili nejdříve proti Astralis a poté proti G2 Esports v zápase týdne. 

Oba dva týmy své zápasy zvládly, Fnatic navíci přidali již pátou výhru v řadě a hrají v naprosté herní pohodě. Skvělé výkony předvádí také nový toplaner Adam, který si v zápase s G2 Esports došel podruhé pro ocenění pro nejlepšího hráče zápasu. Nutno uznat, že za výkon 5/1/9 na Mundovi si toto ocenění poctivě zasloužil. Oba dva týmy v následujících týdnech tedy čeká především bitva o první místo, navíc si Fnatic mohou již v pátek vybojovat výhodu, protože se potkají právě s Rogue!

MAD Lions prohráli s SK Gaming a propadli se na čtvrté místo

Česká dvojička Humanoid-Carzzy se v barvách MAD Lions v průběhu šestého týdne utkala s nepříliš silnými soupeři – SK Gaming a Vitality. Především v zápase s SK Gaming se očekávalo, že si MAD Lions dojdou pro snadnou výhru a budou se moci v klidu připravit na souboj s LIDERem a spol. Opak se ovšem stal realitou a MAD Lions po nepovedené early game s SK Gaming ostrouhali. 

Chuť si ovšem parta “Lvů z Madridu” spravila právě druhý den proti Vitality, když český midlaner Humanoid zážil za Oriannu a došel si pro ocenění nejlepšího hráče zápasu. Lvíčata ovšem po zbytečné ztrátě přenechala třetí místo Misfits, kterým se v šestém týdnu dařilo a vyhráli obě dvě své hry. Humanoid a spol. ovšem nemusí smutnit, jelikož si stále drží velmi slibnou pozici pro play-off a svůj osud mají pevně v rukou.

Dva týmy již mají jisté play-off, MAD Lions odčinili prohru s SK Gaming

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama