Dva resety rankedů ročně, skiny pro všechny a další změny pro nadcházející sezónu
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Dva resety rankedů ročně, skiny pro všechny a další změny pro nadcházející sezónu

Dva resety rankedů ročně, skiny pro všechny a další změny pro nadcházející sezónu

Reibl

Reibl

6. 12. 2022 18:00

Bronzáci dostanou Victorious skin.

Reklama

Nová sezóna přinese celou řadu změn, jak odhalil nový blog od Riotu. Victorious skin dostanou všichni, kteří se ponoří do vod rankedů, za hraní hodnocených her bude více odměn a proma budou konečně snadnější.

Dva resety ročně a odměny

Soft reset, tedy odstranění ranku a snížení MMR, se dělo vždy jednou do roka při začátku nové sezóny. Nově se rankedy budou resetovat dvakrát za rok – v lednu a v půlce roku. Přesný termín resetu v polovině roku nebyl oznámen, nicméně by se mohlo jednat o začátek léta. Sezóna tak bude rozdělena na dva splity.

Zároveň získáme v rámci splitu lepší odměny za aktivní účast v rankedech. Aktuálně jsme mohli získat například ikonku a emote. Od roku 2023 se mezi odměny zařadí například Hextech bedny a další loot.

Systém získávání bodů k těmto odměnám se rovněž upraví. Za výhru získáte o trochu více bodů než za prohru. Na ničem jiném záležet nebude. Celý systém odměn za hraní rankedů v rámci splitu bude jednodušší než doposud a zároveň nabídne více lootu.

Dalším bodem je úprava promocí. Nově půjde o Bo3 sérii místo dosavadní Bo5 při přechodu na vyšší tier.

Victorious skiny

Vzhledem k zavedení dvou splitů obdržíme dva Victorious skiny za rok. Ty navíc dostanou všichni hráči, kteří se účastní rankedů. Victorious skin tak nebude jen pro Gold hráče a lepší. Chromy za rank ovšem zůstanou a stále odstartují na Goldu.

Nově také odměnu dostanete nikoliv za rank na konci sezóny, ale za nejvyší rank dosažený v rámci splitu. Silver hráč, který se na týden dostane do Goldu a následně spadne zpátky tím pádem obdrží odměny jako Gold hráči. Riot tak chce donutit nadšence do hry, aby se neustále zkoušeli zlepšovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama