Druhý víkend playoffs LCS začíná, důležité zápasy čekají TSM, Liquid i Cloud9
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Druhý víkend playoffs LCS začíná, důležité zápasy čekají TSM, Liquid i Cloud9

Druhý víkend playoffs LCS začíná, důležité zápasy čekají TSM, Liquid i Cloud9

Reibl

Reibl

20. 8. 2020 18:00

TSM zvažují změnu supporta.

Reklama

Je před námi druhý týden playoffs LCS. V prvním kole jsme se rozloučili s celky 100 Thieves a Dignitas. Oba podlehly v poměru 0:3 proti svým oponentům, kteří nyní vyčkávají ve spodní polovině pavouka. Čekají tam na poražené týmy z horní části. V té nalezneme Cloud9, Team Liquid, FlyQust a Golden Guardians.

Druhý víkend playoffs LCS začíná, důležité zápasy čekají TSM, Liquid i Cloud9

Čtveřice zápasů startuje již dneska. Ve 22:00 se utkají Cloud9 proti FlyQuestu. Mistři jarního splitu mají proti FlyQuestu dobrou bilanci. Právě na jaře smetli stejného oponenta 3:0 na zápasy ve finále. Zaváhání modrého celku ovšem dalo vzniknout ke spekulacím, jak je na tom týmová souhra a zda C9 vůbec sedí aktuální meta. Tyto otázky dávají jistou šanci FlyQuestu na výhru. Favoritem ovšem zůstávají Cloud9.

Ve druhém duelu nastoupí Team Liquid proti Golden Guardians. Ačkoliv si GG poradili s přehledem s TSM, nejedná se o favority tohoto zápasu. Team Liquid je totiž ve formě. První místo v základní části budiž důkazem. Obě zmíněné Bo5 série mají ovšem velikou váhu. Ačkoliv celky, jenž prohrají, mají stále šanci na titul, výherce čeká jistý postup na Worlds. Vítězství v těchto zápasech totiž znamená přinejhorším 3. místo na konci playoffs. Favorité Cloud9 a Team Liquid si tudíž již tento víkend mohou zajistit postup na světový šampionát.

TSM a EG se utkají s celky, které výše zmíněné duely prohraje. Ohledně TSM je ve vzduchu ještě jeden otazník. Minulý split tým často střídal junglery. Situace se teď opakuje, ovšem tentokrát jde o supporty. Oficiální účet TSM na informoval, že Treatz se podělí s Biofrostem o čas při scrimech.

Treatz, jenž dělal parťáka Doubleliftovi v posledních několika zápasech, nastoupí v academy lize. V neděli pak TSM nasadí prostě toho lepšího z dané dvojice. Pro TSM jde samozřejmě o hodně. Další prohra v následujících dvou zápasech totiž celek vyřadí nejen z boje o titul v LCS, ale také znemožní postup na Worlds.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama