Druhá sezóna TFT přinese více herních políček a další postavy
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Druhá sezóna TFT přinese více herních políček a další postavy

Druhá sezóna TFT přinese více herních políček a další postavy

Reibl

Reibl

19. 10. 2019 14:00

Riot plánuje hodně nového obsahu pro novou TFT sezónu.

Reklama

První sezóna v TFT se blíží ke konci. Na speciálním streamu k oslavám desátého výročí League of Legends bylo představeno několik zajímavých změn. Podíváme se nejen na ně, ale i na další novinky, které ve hře potkáme již za několik týdnů.

Rise of Elements

Nová sezóna (někdy označovaná jako Set 2) přinese nové postavy, třídy a původy. Má se jednat například o pouštní a ohnivé šampiony. Některé z nich budou do těchto skupin zařazené i podle skinu. Na streamu se objevily postavy jako Thresh, Jax, Nasus, Renekton, Nautilus, Syndra, Zyra, Sivir, Diana, Kog’Maw, Nami a další. Právě například Diana byla zmíněna jako infernal postava, díky svému skinu.

Plánuje se také představení nových malých legend a skinů na mapu.

Rankedy

S příchodem nové sezóny se vyresetuje žebříček hodnocených her. Riot vás samozřejmě odmění dle dosaženého ranku. Odměny ovšem stále nebyly zveřejněny.

Zahrajete si i na mobilu

Již nyní se můžete předregistrovat na Google Play (později i na App Storu) ke stažení mobilního klienta TFT. Dostupný bude až na konci tohoto roku v rámci beta testování. Plnohodnotný start proběhne na začátku příštího roku. Aplikace nabídne cross-platform hraní s PC. Na mobilu taktéž půjde kupovat například malé legendy, ovšem za jinou měnu.

Více políček na mapě

Co se do streamu nevešlo, byla úprava herní mapy. Ta se zvětší na 4 řádky políček pro postavy. Změna má být trvalá a má umožnit větší variabilitu ve strategiích.

Druhá sezóna TFT přinese více herních políček a další postavy

Krom toho na twitteru padla otázka ohledně velké kadence herních úprav. Zvláště po uvedení hry se meta měnila každý týden, z důvodu neustálých balančních změn. Ty v následující sezóně nebudou tak časté. Více podrobností se dozvíme příští týden v rámci nového dev blogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama