Drama okolo Fnatic, nadával Selfmade spoluhráčům?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Drama okolo Fnatic, nadával Selfmade spoluhráčům?

Drama okolo Fnatic, nadával Selfmade spoluhráčům?

Reibl

Reibl

30. 5. 2021 14:00

Spoluhráči se k nařčení okamžitě vyjádřili.

Reklama

Přestupové období přineslo jedno velké drama okolo Fnatic. Jedna z nejslavnějších esportových organizací provedla v uplynulých měsících velké změny v soupisce. Celá tato situace nakonec vyvrcholila odchodem junglera Selfmade a následným tweetem z účtu člověka, který má obecně dobré zákulisní informace.

Fnatic se po Worlds 2019 rozloučili s junglerem Broxahem, jehož místo zastal Selfmade, dříve působící pod organizací SK Gaming. O rok později tým opustil midař Nemesis a marksman Rekkles. Fnatic v těchto letech vystřídali i trenéry a zázemí. Z organizace odešel Youngbuck i Mithy.

Další změna sestavy se udála před pár dny. Bwipo změnil roli z topu na jungli a nahradil tak Selfmada. K týmu se přidal mladičký francouzský topař Adam “Adam” Maanane. Jeden z tweetů naznačoval, že se Bwipo musel rozhodnout, zda také opustí tým, nebo nahradí právě Selfmada.

Drama okolo Fnatic, nadával Selfmade spoluhráčům?

Nový Tweet ovšem rozbouřil komunitní vody o dost více. Twitter účet LEC Wooloo, který obvykle sdílí přestupové spekulace (mnohdy velmi přesně), zveřejnil následující screen.

Drama okolo Fnatic, nadával Selfmade spoluhráčům?

Text pojednává o trochu jiném pozadí odchodu Selfmada. Ten byl osočen z nadávání spoluhráčů.

Na Twitteru a Redditu se okamžitě strhla žhavá debata. Nisqy toto tvrzení na streamu vyvrátil. Bwipo tweet rovněž dementoval.

Drama okolo Fnatic, nadával Selfmade spoluhráčům?

Nemesis a Selfmade pod originálním tweetem navzájem vtipkovali o hře proti TES, která v textu přímo zazněla. Upset, který nahradil Rekklese pro letošní rok dodal jen “XD”.

Většina hráčů Fnatic tedy tweet zpochybnila. Mezitím se z celého tvrzení stal zejména meme a většina osobností z lol esport komunity vtipně dodává, za co všechno jistě Selfmade může.

Drama okolo Fnatic, nadával Selfmade spoluhráčům?

Z celé situace si lze vzít hned jednu důležitou myšlenku. Nikdo mimo tým nevidí do zákulisí a bylo by velmi naivní dělat závěry na základě tweetu, ačkoliv pochází z jinak relativně důvěryhodného účtu. Většina hráčů popřela výše napsaná tvrzení.

Na druhou stranu LEC Wooloo rozhodně neměl důvod sdílet falešné nařčení na členy takto velké a slavné organizace. Daná osoba se k těmto spekulacím mohla dostat s tím, že jde o reálnou a pravdivou informaci. Samozřejmě nelze vyloučit ani pravdivost tohoto tweetu. Čímž se dostáváme k prvnímu bodu. Nikdo z nás do zákulisí organizace nevidí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama