Doublelift náhradníkem, Crown odchází ze CLG
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Doublelift náhradníkem, Crown odchází ze CLG

Doublelift náhradníkem, Crown odchází ze CLG

Filip Vít

Filip Vít

5. 3. 2020 16:00

Před sedmým týdnem LCS je v Americe rušno.

Reklama

LCS se aktuálně nachází ve druhé polovině základní části jara. Než vypukne sedmý týden americké soutěže, mnohé zaskočí novinky za velkou louží. 

Vrátí se Doublelift do základní sestavy?

Nejúspěšnější střelec LCS bude v sedmém týdnu zahřívat lavičku a koukat na své spoluhráče zpovzdálí. Před šestým týdnem se Doublelift nechal slyšet, že je nemocný a tudíž ho nahradí Tactical z akademie. Devatenáctiletému náhradníkovi se ale v “áčku” velmi dařilo. Ve hrách proti TSM a 100Thieves ani jednou neumřel a značně se podílel na prvním 2-0 týdnu pro Liquid. Možná to byl podnět pro trenérský štáb čtyřnásobných amerických šampionů, aby dali Tacticalovi šanci i v nadcházejícím sedmém týdnu LCS.

Doublelift celou situaci okomentoval na svém twitterovém účtu:

Jsem benchnut, protože jsem donedávna neměl žádnou motivaci. Během nemoci, kvůli které jsem nemohl hrát minulý týden, jsem našel opět vášeň. Je to ale pozdě. Omlouvám se mým spoluhráčům a od tohoto momentu budu pracovat na tom, abych získal jejich důvěru zpět. 

Světový šampion opouští CLG

Crown odchází ze CLG po nevydařeném vstupu do sezóny. Světový šampion z roku 2017 se letos v americké soutěži trápil. Čtyřiadvacetiletý Korejec měl po čtvrtém týdnu nejvíce smrtí i nejmenší KDA ze všech midlanerů v soutěži, což vedlo v pátém týdnu k jeho nahrazení. K týmu se po několika letech připojil Pobelter. Týmu se ale i nadále nedaří a s bilancí 2-10 má mizivé šance na postup do vyřazovací části. 

Doublelift náhradníkem, Crown odchází ze CLG

Otázkou teď je, zda o služby Crowna bude mít zájem nějaká akademie v Americe, či se vrátí domů do Koreje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama