Doporučený hardware #3
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Doporučený hardware #3

Doporučený hardware #3

Giry

Giry

1. 12. 2017 13:00

Zatím nejpestřejší výběr. Od ruky pro monitor až po VR.

Reklama

ZOWIE by BenQ XL2411

Monitor s cenou přes šest tisíc může na první pohled odrazit. V řadě XL herních monitorů od značky ZOWIE se ale jedná o jeden z nejlevnějších modelů. To ale neznamená, že to výrazně poznáte na vlastnostech. Hlavním důvodem pro doporučení je zde 144 Hz. Vyšší modely umí 240 Hz, jenže dosáhnout na 144 FPS je snazší než rovnou na 240 FPS. Minimálně tolik potřebujete, abyste využili vysokou obnovovací frekvenci. Monitor jinak samozřejmě nabízí Full HD rozlišení s 1ms odezvou a 24“ panel. Nechybí vychytávky jako Flicker Free, Black eQualizer a další.

Doporučený hardware #3

Acer Windows Mixed Reality Headset AH101

Za dlouhým názvem se ukrývá headset s pohybovými ovladači, který vám na počítači zprostředkuje „dospělé“ VR za výhodnější cenu než zajetá konkurence. Dostanete rozlišení 2880 x 1440 px (takže 1440x1440 pro oko), zorné pole 100° a hromadu softwaru. Microsoft má skrze Windows Store vlastní kolekci a nedávno byla spuštěna podpora SteamVR, takže o obsah pravděpodobně nouze nebude.

Doporučený hardware #3

Arctic Z1 3D

„Ruka pro monitor“ od Arctic se nám při testování dost zalíbila a odnesla si ocenění „Doporučeno“. To je jedním z důvodů, proč ji nacházíte v tomto přehledu. Jedná se zkrátka o super vychytávku, která skutečně dokáže výrazně zpříjemnit používání počítače. Navíc získáte místo na stole a pravděpodobně jde o věc, která vám vydrží klidně dekádu (za předpokladu, že výrobci monitorů nezačnou ignorovat rozšířený VESA standard). Co víc si přát? Kupovat můžete třeba na CZC.cz.

Doporučený hardware #3

LYNX Grunex FutureGamer 3

Starší generaci FutureGamer jsme doporučovali již minule a rozhodně ne z důvodu, že v názvu nese jméno „Grunex“. FutureGamer 3 opět přináší parádní futuristický design a hardwarovou výbavu, která se nezalekne žádné hry. Tentokrát ale slov předáváme Re-Play, konkrétně jednomu z dílů hardwarové série Re-Gear. Podívejte se sami, proč počítač dostal ocenění „Libovej kus železa“.

Gigabyte Force K81

Mechanické klávesnice nabízejí oproti membránové klasice kompletně odlišný zážitek z používání. Stisk kláves je jistý a nestane se vám, že by klávesnice váš stisk nezaregistrovala. Mechanické spínače ale něco stojí, což se podepisuje na ceně klávesnic. Právě proto doporučujeme tento model od Gigabyte, který s cenovkou lehce nad tisíc korun představuje fajn vstupenku do světa mechanik. Nabízí tradiční „Red“ spínače a kompletní rozložení.

Doporučený hardware #3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama